icon

Aké hygienické vložky používate?

27. feb 2022

Ahojte prosim vas ake hygienické vlozky používate ? Ja roky naturella ale dnes som sa 4x prezliekala co mi pretieklo 🤦‍♀️ Allways som mala a nerobí mi dobre Ta umelina

Strana
z2
bilancia
28. feb 2022

Jessa z DM

lopka1313
Autor odpoveď zmazal
lucia851
28. feb 2022

@akvi na to krvácanie si kúp v lekárni ascorutin tabletky mne to pomáha krvacam oveľa slabšie ako volakedy

lopka1313
28. feb 2022

Pouzivam kalisok, ale v obdobi, ked moje telo kalisok "odmieta", tak pouzivam Jessu z DM alebo znacku z Lidlu. Vacsinou nocne (aj cez den), alebo klasicke kratke, ale dve za sebou, aby som nebola nervozna, ze preteciem...
Ale som si vsimla, ze viacere pisete, ze nemozte always. Lebo ja ich tiez nemozem, obcas som si este kupovala tie ich bavlnene, ale od kedy som nasla lacnejsie, no rovnako dobre ine znacky, tak ich nekupujem. Ale nikdy som sa s nikym inym nestretla, kto by alwaysky nemohol... Raz som v detstve z toho umeleho povrch dostala alergiu, a od uz vtedy nemozem ziadnu vlozku s umelym povrchom... Tiez vam robi problem ten povrch?
Este mimo znacky. Zistila som, ze s hrubsimi (klasicka hrubka) sa citim lepsie, obcas sa mi stalo, ze som pretiekla skor preto, ze sa mi nejak pokrcila tenka vlozka (mozno volnejsie nohavicky, neviem) a pri hrubsej sa to nestava 🙂

ejbyk
28. feb 2022

Používam z Lidla také v modrom obale so zeleným pásikom, kamilkove....zdajú sa mi lepšie ako naturela....16 ks tuším 1,20 €

miskamicha
28. feb 2022

@domireb no ja po porode 1x tiez a silne bolesti ktore som predtym nepoznala a krvacanie take silne ze som asi tak este nikdy nekrvacala😔😱

akvi
28. feb 2022

@lucia851 ďakujem za tip

x_mery_x
28. feb 2022

Ja tiez len naturellu

Strana
z2