icon

Aké lieky vám pomohli na bolestivú menštruáciu ?

majka252
18. nov 2019

Ahojte, poznate hocijake lieky na bolestivu menstruaciu? Je jedno ci su to kvapky alebo lieky. Len nieco co poznate a aj vam to pomohlo ?

osky
18. nov 2019

@majka252 vsetky lieky od bolesti...

nikpa
18. nov 2019

@majka252 v najhoršom keď nezaberal Ibalgin tak prášok Aulin vždy zabral. Ale je to dosť silné a myslím že aj na predpis.

veronikaszabova
18. nov 2019

Algifen kvapky

ikissedagirl
18. nov 2019

nie su to sice lieky, ale mne pomohla hormonalna jogova terapia.

kikulienkadd
18. nov 2019

No-spa proti kŕčom, je voľnopredajná.

lucinka33
18. nov 2019

panadol-femina

siska53
18. nov 2019

@majka252 urcite je dobre pit alchemilku pred menzesom. Mne to pomaha.. inak len lieky, mangnezko a teplo, ak na alchemilku zabudnem a je mi blbo. Ale mne zabrali porody, po prvom to bolo genialne, po druhom sa ro sice vrátilo, ale nie uz az tak ako predtým, malokedy mi je zle a uplne vynimocne zle ako konovi..to asi zatial len raz a to som prelezala v posteli pol dna, nastastie bol novy rok, cize volno..

Ja som predtym skoncila na algifene, lebo uz mi ibac nezaberal (3 tabletky 400kove som uz brala a sa mi to zdalo moc), tak dr.mi predpisal algifen.

akinom0077
18. nov 2019

Nurofen, Panadol Femina ( po Panadole femina sa ale mne napr chce spat), cize si ho mozem dat len pokial nepracujem. Ono dost dolezite je dat si liek ihned ked bolest zacina, akonahle cakam uz mi nezaberie vobec nic, zacne sa to stupnovat a neprechadza to kludne aj 8 a viac hodin. Takze ja necakam davam ihned, skusala som viac x za zivot cakat ale teda rozhodne to nikdy nepreslo bez tabletky

akinom0077
18. nov 2019

@akinom0077 /ziadne caje, teple sprchy, jogy a cviky a podobne veci NIKDY nezabrali

fiafia
18. nov 2019

@majka252 ja som mávala takú ,že veľa x som skončila na infúzií. Lieky nezaberali až raz mi predpísal gynekológ čipky mala som si dávať dva dni pred začatím menzesu,potom boli bolesti znesiteľnejšie, neskôr antikoncepcia.

calendula321
18. nov 2019

Aulin prášok a ženský čaj, teplo