icon

AKé máte skúsenosti s PCO a liekom Inofolic?

paulisko
23. sep 2019

ahojte chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s pco a užívaním inofolicu? Ja ho užívam 2mesiace 2krát denne minulú ms som bola na vyvolávačke a teraz mi meškajú 7mi deň. Mala som však taký biely krémový výtok žiaden zápach ani svrbenie ani pod... bolo ho viac dnes už to je menej. Krčok sa mi zdá že mám tak v strede skôr nízko a tvrdý. A ešte by som sa chcela hlavne opýtať že myslím druhý deň meškania po sexe zo mna vytiekla krv taká svetloružová/svetločervená pri orgazme. viac už nie. Neviete poradiť prosím? čo to mohlo byť?

kataka10
23. sep 2019

Biely vytok (ale bez inych priznakov) je pri PCOS normalny, ale samozrejme krv nie je OK. Mozes tam mat slaby zapal, takze by som zbehla ku gynekologovi. Ja som to tiez mala. Krcok je tiez na doktorovi, aby ho prezrel, pripadne spravil cytologiu, ak by sa mu nieco nezdalo. Sama si ho nekontroluj, zbytocne sa vystresujes.

paulisko
autor
23. sep 2019

ďakujem velmi pekne som rada vopred každej za odpoveď .....s doktorkou som volala kvôli tej meškajúcej ms a mám ísť až štvrtok keďže sa mi nedalo skôr

paulisko
autor
23. sep 2019

@kataka10 bolo to ale také zvláštne lebo ma nič nebolelo ani len no musím to tak povedať keď som sa utrela tak som ostala prekvapená išla som na wc a už nic bolo to také ako pocit pri výtoku ale bolo toho viac naraz ....a ten biely výtok mám taký hustejší a niekedy je ho viac je to trochu obťažujúce....ale takže to je v poriadku ano?

kataka10
23. sep 2019

@paulisko No tak ona uz skontroluje vsetko, ako ma. Stresy si nerob. Mozno bolo slabe krvacanie pokusom o mesntruaciu, ktora sa nechce nastartovat. Mne sa raz meskajuca ms rozbehla priamo po sexe. Takze uvidis, co ti povie doktorka.

paulisko
autor
23. sep 2019

ešte som zabudla napísať že ma v ten deň aj pichalo na ľavom vaječníku aj včera

paulisko
autor
23. sep 2019

@kataka10 ďakujem veľmi pekne 🙂 celkom dosť som v strese celkovo z toho čo sa deje keďže je to krátko tri mesiace ako mi povedal doktor že mám toto pco takže ďakujem. Potom už rozmýšľam či nie som tehotná či to je tým pco či je to v poriadku ajaj...

kataka10
23. sep 2019

@paulisko biely vytok mam pri PCOS uz roky. Tiez som kedysi nevedela ze z coho to je. Myslela som ze mykoza, ale doktor ziadny zapal nevidel a povedal ze polycysticke vajecniky mozu sposobovat biely vytok, takze viem ze to je u mna normalne. Pre ms sa vzdy zintenzivni, potom je o dost slabsi.

paulisko
autor
23. sep 2019

ďakujem za odpoveď 🙂 no aspoň som kludnejšia teraz ....držím aj ja palce tebe pri "boji" s týmto ochorením

kataka10
23. sep 2019

@paulisko dakujem. Aj tebe drzim palce. Mne velmi pomohla hormonalna joga a inozitol (ten uzivas v Inofolicu) na upravenie cyklu a teraz uz sa tesim z 21. tyzdna tehotenstva 🙂 Takze neboj, nie je to ziadna hrozna diagnoza 😉

paulisko
autor
23. sep 2019

jeeej super gratulujem ❤ dúfam že sa takto teda budem tešiť čo najskôr aj ja 🙂 dakujem velmi za rady

dena12345678910
25. sep 2019

Ahojte chcem sa aj pridat tiez mi doktor teraz povedal ze mam pco ..uz mam za sebou jednu seriu clostilu po 2 tabletky dnes som bola na pregnyl ale este ze je skoro ze buducu stredu ze mam tam jeden dominanttny folikul ma 16..ale ze aj tal to nevidi nadejne este ..ze mi zvysi davku clostylu na 3 tabletky denne.....mate nejake skusenosti pri takej vyzsej davke?? 🙂

paulisko
autor
26. sep 2019

@dena12345678910 ahoj ja nemám skúsenosť ...skús vytvoriť novú diskusiu :/

dena12345678910
26. sep 2019

@paulisko je tu dost takych diskusii ..neviem ci zakladat zasa novu..len na tych starsich zasa neodpovedaju :/

donya
3. okt 2019

ahojte mám tiež pco a biely výtok krémový mávam každý mesiac vždy pred menzesom, mesiac beriem inofolic

dena12345678910
17. nov 2019

Ahojte potrrbovala by som poradit v piatok som bola na sone mala som 16 mm folikul ze to je este malo na pregnyl ze mam si ho dat pichnut az o 7 dni ale to si zda vela aj minule minto tak povedal a bolo neskoro tak som mu to povedal a ze tak si ho dajte pichnut na 5 den..a teraz neviem teda ze kedy by bolp dobree