icon

Aké meškanie menzesu je normálne?

16. mar 2023

Ahojte, koľko je podľa vás normálne keď mešká ms ? Samozrejme pri nepravidelnej ms.

floki1994
16. mar 2023

Mne lekarka hovorila max 2 tyzdne a potom treba prist ...teda ak je test negativny 🙂

mimi410
16. mar 2023

Záleží aj či máte nejaký problém, ja som mala Pcos a ms 3 x do roka.

januska12323
16. mar 2023

Pri nepravidelnej sa o meškaní nedá hovoriť.

ola101
16. mar 2023

No treba si to rozhodne kontrolovať. Ak je tam nejaká príčina, napríklad možný zdravotný problém, tak by som šla hneď. To ale nezistíš bez vyšetrenia, takže by som ani neváhala a rovno tak zašla. Ako dlho ti to už mešká?

autor
16. mar 2023

Nemám žiadne zdravotné problémy... Každý mesiac mi mešká vždy mám nepravidelnú

autor
16. mar 2023

No teraz je to už 16dni čo som to nedostala.. pri synčekovi mi meškala 17dni potom som spravila test a boli krásne koľajnice... Takze spravím asi zajtra test ak nepríde ms.

januska12323
16. mar 2023

Čo znamená "každý mesiac mi mešká"? Ak máš každý mesiac povedzme okolo 40. dňa tak ti nemešká ale máš taký cyklus.

sunshine_18
16. mar 2023

Sleduješ si ovuláciu? Od toho si vieš odsledovat lutealnu fázu a následne aj meškanie menštruácie

autor
16. mar 2023

Mám takú aplikáciu menštruačný kalendár tam mi ukazuje kedy mám ovuláciu, a aj koľko mi mešká ms

simca06022011
16. mar 2023

Ak mas nepravidelnu ms tak ti nemeska, proste chodi nepravidelne. Pri nepravidelnej ti ani aplikacia presne nepovie kedy ovulujes, je to len predpokladany datum (u kazdeho je, ked sa rata ze v urcity den cyklu zeny ovuluju), ale nie ista vec. Jedine ako na ovulaciu prides je vysetrenim u dr, alebo ovulacnym testom. Detto aplikacia ak mas nepravidelnu mestruaciu ti nepovei, kedy ma prist dalsia. Pre teba je ta apka viac menej iba na to, ayb si vedela, kedy si to mala.
Mozes mat dlhsi cyklus, napr. nie mesiac, ale 5-6tydznov.
Dr neskumal preco? Za tym byva napr. PCOs..
AK ide o tehotenstvo, tak najlahsie si urobit test... a budes vediet.

x_mery_x
16. mar 2023

No veru ked mas nepravidlenu ze raz vtedy raz v vtedy tak aplikaciou sa neda radit, jedine ovulkou kebyze vies kedy ju mas. Ja mam cykly od 30 do 60dni.

ivangeline
16. mar 2023

?? ...zavisi. :D Ked si v strese aj cely cyklus..Ked proste si mlada a este sa cyklus nespravidelnil,tak aj mesiace...