Aké pohlavné choroby ste už mali?
Aké pohlavné choroby ste už mali?
Podarilo sa vám z nich vyliečiť?
Dali ste si nejake predsavzatie do budúcnosti (napr. že sex bude vždy len kondómom)?
A ty?
No dnes sa s dementmi asi vrece roztrhlo
Žiadne
A nie ešte v dnešnej dobe,ked sa to len hemží vselicim a nechranit sa🫣
A najhoršie je, že ľudia to vedia aké bordele sa roznášajú vo velkom ale ajtak im to je jedno
Lebo Zdravie to je nic a sex stredobod vesmíru
Lenže to už nieje sranda ako všeličo je rozšírené
@anonym_autor dobra tema na piatok 😅
Tehotenstvo
@minenkaa to som prekonala uz 4x a nakazila som sa aj piaty. Nemam asi protilatky ziadne! 🤣
@anonym_autor žiadne. Dala som si predsavzatie ešte predtým ako som volaku dostala, že vždy používam kondóm s novým partnerom. A nemám žiadne diskotékove jednorazový. Zatiaľ to funguje 😄
Mala som chlamýdie. Mám HPV vírus, to už od mladosti. Kto ma nakazil netuším. Keďže som mala iba jedného priateľa v tom čase a spali sme spolu s kondómom.
7 rokov s priateľom a dostala som hpv. Takze je jedno či ste s človekom 10 15 rokov proste môžete dostať hocičo.
Tak ja neviem či zijem v inej galaxii, ale ani jednu. To čo si trtkal prvu ligu a cudujes sa tomu potom???
7 rokov s priateľom a dostala som hpv. Takze je jedno či ste s človekom 10 15 rokov proste môžete dostať hocičo.
@anonym_d2fc9e Aj moja sesternica dostala, a to uz mala manzela a mali dieta. Uz je v nebi ☹️.
@anonym_autor chvalabohu ziadne. Predsavzatie?...vernost 1 muzovi a nesexovat na 2.rande
Ja odmietam sex . Považujem sex ako prostriedok ktorým muži utlačaju ženy . A to im nemôžem urobiť
@anonym_a45de1 treba se dať zaočkovať ,ale nie 🍆 lebo to nie je dobre očkovanie
@minenkaa hmmm, no ani tie ockovania veru uz nie su to, co byvali 🤣😅
@anonym_d2fc9e Aj moja sesternica dostala, a to uz mala manzela a mali dieta. Uz je v nebi ☹️.
@anonym_ee0236 bože to je strašne. Mne to našťastie ešte zachytili celkom rýchlo. Ale povedala mi že ešte mesiac dva a je z toho rakovina.
@anonym_ee0236 bože to je strašne. Mne to našťastie ešte zachytili celkom rýchlo. Ale povedala mi že ešte mesiac dva a je z toho rakovina.
@anonym_d2fc9e Na rakovinu krcka maternice zomrela, 5 rocne dietatko prislo o mamku ☹️
@anonym_d2fc9e Na rakovinu krcka maternice zomrela, 5 rocne dietatko prislo o mamku ☹️
@anonym_ee0236 🙄😮💨 hrozné
Ja žiaľ hiv
@anonym_autor neviem,kto sa tu furt odbavuje s touto opakovanou témou
To mi pripomenulo, ako raz keď som bola ešte v decáku jedna baba 15 ročná zmizla na pár dní s nejakými chlapmi a došla naspäť celá špinavá, dotrhaná (oblečenie) a s kvapavkou. No z jej strany to bolo dobrovolné, bola to taká radodajka.
@anonym_autor chvalabohu ziadne. Predsavzatie?...vernost 1 muzovi a nesexovat na 2.rande
@euka210 no len aby to podobne mal aj manžel,inak je ti to prd platné😅.
Otázka zvláštna,ale opäť krásne ukázala akým národným športom je posudzovanie a odsudzovanie.

😀😝