icon

Aké ste mali príznaky polycystických vaječníkov?

wusta
9. sep 2017

Ahojte 🙂 Chcem sa opýtať žien ,ktoré majú alebo mali syndrom policistických vaječníkov ,že ako sa vám to začalo , aké ste mali príznaky ?🙂

Strana
z2
bipa
27. sep 2017

@zuzanka.zuzu pri prvom sme skúšali 1,5 roka vtedy som ešte netušila že mám pco, potvrdili mi a poslali nás na ivf a čakanie na ivf som pchala inofolic dva mesiace a otehotnela som, neviem zaručiť ci to bol inofolic...a po druhom sme tiež čakali dlho tak som zas objednala na ivf lebo inofolic nezaberal, tak som skúšala Metformin (nemám ir) asi dva - tri mesiace užívania som zazrakom otehotnela, vďaka Metformin som aj trosku schudla.

osky
27. sep 2017

@bipa
Ked ten metformin vsetci zamietsju-nik mi ho nechce predpisat!!!

marikap18
27. sep 2017

@zuzanka.zuzu Nikde som nepotrebovala ist. Pri prvom synovi to vyslo na 1x, hned som otehotnela, co som sa velmi cudovala a pri druhom synovi sme sa pokusali 4 mesiace, ale kedze lekar vedel ze mam PCO, tak mi odporucil tie vitaminy Inofolic a tie mi hned pomohli. este v ten mesiac som otehotnela.

bipa
27. sep 2017

@osky gynekológ mi predpísal bez problémov, vydupaj si svoje!

luna379
29. sep 2017

@osky to mi je jasné a najradšej by som ju neužívala, nemám síce pco problémy ale zato mám výkyvy nálad a nechuť k sexu...
môj prípad je dosť extrémny, mojou jedinou možnosťou je ak budem chcieť otehotnieť, vysadiť antikoncepciu a otehotnieť v prvých dvoch mesiacoch od vysadenia kedy mám ešte cyklus a som relatívne bez problémov a po tehotenstve si dať vybrať vaječníky a umelo dopĺňať hormóny.

osky
29. sep 2017

@luna379
Fiha.to nezavidim veru.ale vajecniky vybrat....ja neviem.nepaci sa mi ta predstava.

Strana
z2