icon

Aké sú príznaky skorej menopauzy medzi 35-40 rokmi?

lanka999
7. jan 2024

Chcela by som vediet ake su priznaky skorej menopauzy. Mam na mysli vo veku medzi 35-40r

Strana
z2
anonym_e7ce3d
18. aug 2025
@qwert87

@yanni ja som taka stastna ze som pred 8 rokmi dala prednost rodine pred karierou (mala som rozbehnutu slubnu karieru riaditelky v banke). Postupne sme mali 3 deti za 4 roky, vsetky na prvy sup. Chceli sme male vekove rozdiely, nech si to odkrutim naraz kym sa vratim do pracovneho kolektivu. Posledne som rodila v 33. Od 35 mi to zacalo haprovat, minuly rok to uz bolo viac a viac. Az nakoniec takyto ortiel. Necakala by som ani vo sne, ze pojdem do prechodu taka mlada. Ked mnohe v mojom roku po kariere este len zacinaju s rodenim, ja uz som za zenitom 😀. Antiku som odmietla, nikdy som ju nebrala a ani nechcem

@qwert87 nevieš, či počet tehotenstiev, prípadne odstup medzi nimi vie urýchliť nástup menopauzy? Ja som mala deti tak podobne ako ty, konečne som si chcela znovu "užívať svoju ženskosť", nie len kojiť a zrazu mám také čudné stravy, tak googlim a možno mám už aj ja tak skoro menopauzu???

yanni
19. aug 2025
@anonym_e7ce3d

@qwert87 nevieš, či počet tehotenstiev, prípadne odstup medzi nimi vie urýchliť nástup menopauzy? Ja som mala deti tak podobne ako ty, konečne som si chcela znovu "užívať svoju ženskosť", nie len kojiť a zrazu mám také čudné stravy, tak googlim a možno mám už aj ja tak skoro menopauzu???

@anonym_e7ce3d Kolko mas rokov?

anonym_8fc4f9
19. aug 2025
@anonym_e7ce3d

@anonym_e7ce3d stačí použiť Google

anonym_e7ce3d
19. aug 2025
@yanni

@anonym_e7ce3d Kolko mas rokov?

@yanni cerstvo 37

silvia2013
21. aug 2025

@lanka999 moja mama bola v prechode v 42 , ja mam 50 a este nič...

Strana
z2