Aké tampóny používať? S aplikátorom alebo bez?
Ake, s aplikatorom? Zdrave...
Kalisok ani za Boha neviem dat. Skusala som. Nejde mi to. A nechcem to....
@anonym_autor inak ja neviem dodnes , k čomu slúži aplikator. To je na hlbšie zavedenie?
@anonym_autor bez aplikatora to bolo lepsie aj na zaciatku a kym nevies davat tampon, tak myslim, ze kalisok nemas sancu, ked ze je vacsi aj ked sa posklada.
@anonym_autor bez aplikatora to bolo lepsie aj na zaciatku a kym nevies davat tampon, tak myslim, ze kalisok nemas sancu, ked ze je vacsi aj ked sa posklada.
@domkakvet tak ja som si tampón bez aplikatora nikdy zaviesť nedokázala tak, aby som ho necítila, obzvlášť pri slabšom krvácaní. A kalisok bez problémov.
@anonym_autor inak ja neviem dodnes , k čomu slúži aplikator. To je na hlbšie zavedenie?
@anonym_80c94c no ja mam kratke prsty a nie vzdy mi to ide na spravne miesto, potom mi tampon vylieza, nesedi, ako ma, a dokonca, ked je to take suche, ked uz nemam vela krvi, mne to ani zaviest nejde poriadne, a to som porodila 4 deti, s aplikatorom je to lepsie.
@anonym_autor načo ti je aplikátor?
Aplikátor je hlavne z hygienických dôvodov, nie každý si chce strkať špinavé prsty do vagíny.
@anonym_80c94c
@anonym_96e2cd
Ja na doma používam bez, ale v kabelkách mám vždy s aplikátorom. Nerada ich používam ale kvoli hygiene hlavne na toaletach kde nie je mydlo ani utierky mi to príde jednoduchšie.
Aplikátor je hlavne z hygienických dôvodov, nie každý si chce strkať špinavé prsty do vagíny.
@anonym_80c94c
@anonym_96e2cd
@anonym_20b1c8 snáď si poriadne ruky predtým umyješ 😀😀😀
@anonym_20b1c8 snáď si poriadne ruky predtým umyješ 😀😀😀
@anonym_96e2cd no dobre, ale stále máš baktérie pod nechtami, proste aplikator je hygienickejší
@anonym_80c94c no ja mam kratke prsty a nie vzdy mi to ide na spravne miesto, potom mi tampon vylieza, nesedi, ako ma, a dokonca, ked je to take suche, ked uz nemam vela krvi, mne to ani zaviest nejde poriadne, a to som porodila 4 deti, s aplikatorom je to lepsie.
@anonym_877b34 presne. Mala som zo zaciatku s aplikatorom. To bolo fajn. Myslela som si ze po porode to bude lahsie 🤣 hmmm ani nie. Tak pouzivam stale s aplikatorom. Co uz. Ale aspon ozaj dam na spravne miesto. Ze ani necitim.

@anonym_autor načo ti je aplikátor?