Ako bezpečne odstrániť papilóm v intímnej oblasti?
Dobrý deň,je mi to tu blbé písať ale rada by som poprosila o radu. Mám takzvaný výrastok medzi chúlostivými partiami nie je to také ,že sa nedá nevšimnúť . Asi to bude papilóm,bolo som stým u gynekologičky keď som mala 13 povedala že je nezhubný a všetko je okej. Len teraz mám 17,a veľmi sa za to hanbím a rada by som si to odstránila lenže neviem kde a to som pozerala dosť na internete. Prosím niake rady kde to odstrániť či sa to robí u gyno alebo?
Nie vobec nic a bolelo to presne 5 sekund 🙂 resp. citila som to, mozno som to aj prehnala s tymi 5 sekundami
Tiez som bola na laseri, miesto mi malym kratkym vpichom znecitliveli a za par sekund bolo po zakroku. Dala som si pri tom sedeni spravit aj par “priveskov” v hornej polke tela a to bolo neprijemne, ale nic traumatizujuce.

Mala som cosi podobne, neviem, ci papilom alebo bradavicu alebi ky das, ja som sa objednala do chirurgickej ambulancie a tam mi to odstranili. Mne to odstranoval laserom, tuto sluzbu gynekolog isto neposkytuje. Pripadne sa spytaj toho svojho ale ja by som to skor videla na kozne, chirurgiu. Ja som teda instinktivne sla chirurgovi 🙂