Ako dlho trvá rozhádzaný cyklus po Norethisterone?
Ahojte ako dlho ste mali rozhádzany cyklus po norethisterone? Ja som ho brala síce ešte v júni ale vybrala som celé balenie.. Odvtedy mi zvykli meškať aj 4 - 5 dní. No teraz mi meškajú 10 dni... Môže byť že je to stále následok norethisteron u? Aj keď prešla taka doba? Test negatívny
Naposledy keď som ho užívala (asi 15 dni) tak som mala menzes rozhodeny 8 mesiacov. A mala som meškanie aj 2 týždne, potom zasa prišli miesto za 28 dni asi za 20. Ale ak máš pcos tak ťažko povedať čím to je.
Je to vysoko individualne, mne napr. teraz naposledy vobec nerozhadzal cyklus ale mala som celkom aknoznu plet po vysadeni 🤷♀️
@lavender94 ozaj? Tak si ma potešila... No lebo mne odvtedy tiež chodí kadejako..ale vždy zvyklo meškať tak max 5 dní... Tak ma. Napadlo ci. Vôbec. Je možné že s tým. Ma norethisteron niečo, keď prešlo trištvrte roka
Ja som ho uzivala asi 5-6 dni na oddialenie menzesu a cyklus mi absolutne nenarusil, nabehol potom ako zvycajne.
Mne to zjavne rozhadzal na niekolko rokov, kedze som otehotnela par dni pred menstruaciou.
Mne nikdy nerozhadze cyklus

Plus mam polycisticky vaječník, tak či to môže byť dôvod 😱