Ako liečiť neustále sa opakujúce genitálne bradavice?
Ahojte zienky. Poprosim aby sa vyjadrili iba tie, čo majú osobnú skúsenosť s genitalnymi bradavicami a ich neustálym opakovaním. Už asi rok sa s nimi trapim, bola som 2x na laser, s gynekológom to samozrejme riešim stále, pokazde len predpise Aldaru a posle preč. Už som mu x krát hovorila že mi ten krem nepomaha, no on má presviedča že toto je najsilnejšie čo mi môže predpísať. Cyto a všetky vysetrenia mám v poriadku, to iste partner. Laser som si hradila sama, neskutočne peniaze za to pýtajú, keďže to robia iba na súkromných klinikách v mojom okoli. Bola som aj u kožného, ten mi povedal že to mám riešiť s gynekológom a poslal má preč. Nehovoriac o tom že som na termín k nemu čakala pól roka. Už neviem čo s tým, skúšala som asi všetko volnopredajne, prečítala som tu aj diskusie, všetko čo sa tam odporúčalo mam vyskúšané. To ako mám teraz dávať na laser každý mesiac 300€? Prosím poraďte mi.
@falbala132 mne nerastú tam kde mi ich vypálili laserom, mne rastu na inom mieste v okoli. Ale sú malé zatiaľ, no vidím že sa to tam objavuje, to by mohli vypalovat do aleluja, ja potrebujem niečo čím to potrem a bradavica pomaly odpadne a vylieči sa. Už je to na nervy
@luczach no mne nič take gynekolog ani nespomínal, mne iba povedal že to má veľa žien a že tá aldara pomáha, to mi hovoril pri každej navstevw
dcere sa takto mnozili bradavice na chodidle. Po nasadeni imunoglukanu sa prestali mnozit. Skus. Este mozno nejake antivirotika keby ti lekar predpisal.
@luczach Prepac odoslalo sa mi to nedopisane a nedá sa mi to už upraviť. Pri každej návšteve mi to gynekolog rozprava že na to je dobrá ta aldara a že to je najsilnejšie čo mi môže predpísať a naposledy mi iba povedal že keď mi to nezabera si to mám ísť dať odstrániť laserom. Už som tam bola 2x, všetko mi vyčistili nemala som ani jednu a už zas sa objavujú. Gynekolog zas len že aldara. Ja už mám naozaj dost
@kp7333 ale bradavice na chodidle podľa mna spôsobuje iný vírus a nie vírus HPV, ako sa tu píše, ktorý mám negatívny navyše. Ja beriem imunoglukany, mala som aj isoprinosine či ako sa to píše, ten mi predpísali na klinike keď som bola na odstránení, brala som ho dlhšie a nepomohlo nič, zas sa to začalo
Áno, kozna, po tom čo mi nezabral dusík (resp. u mňa bol problem skôr ten že kozna sa mi nikdy akoby nevedela trafit a rozleptala mi skôr zdravú kožu okolo), som si vyslovene od nej ten podofilin vypýtala a predpísala mi ho. Rozrobia ti to v lekárni a nedopláca sa nič. Mala som 5% v liehu.
@falbala132 Ako sa to aplikuje ? Co je to nejaký krem ?
@anonym_autor Pomohlo nieco ? Ako ste narom teraz ? Dakujem
@anonym_autor Pomohlo nieco ? Ako ste narom teraz ? Dakujem
@ivanaa346 Ahoj, vieš čo ja som bola potom ešte minuly rok na jednom odstránení na jeseň a odvtedy mám chvalabohu pokoj… len tá dr kde som bola ktorá mi to odstranovala mi dala aj nejaké špeciálne vitamíny take čo sa beru 2 týždne silne dávky a potom vysadis… asi aj to mi pomohlo.. keď som bola aj u gyndosa na kontrole tak sa čudoval že to mám preč, že už si myslel že zas ideme predpisovať nejaké maste… 😀 Takze musim zaklopať, ale trápenie je to hrozné s tým