Ako liečiť zápal močových ciest efektívne?
Dievčatá ahojte , poprosim o radu , od nedele mám problémy s mocakmi, aj krv v moci chcela som sa z toho nejako dostať s kapucinkou a čajom, ale nedarí sa , dnes mám za sebou 4x6 , teda prvý deň blokurima URO +, mám ešte čakať či si mám už nasadiť Biseptol? V lekárni som sa zabudla spýtať Či to môžem skombinovať a užívať paralelne ? Ďakujem veľmi pekne za radu
Predpísala mi Biseptol ,ktorý sa dáva ako prvý pri mocakoch , len včera som si kúpila blokurimu , neviem či to môžem súbežne . Ja ATb nemôžem musím obmedziť na minimum , preto som to chcela dať blokurimou a kapucinkou len už sa bojím čakať dlhšie
Od nedele je uz dost, nasad biseptol. Nie su to srandy, ked to chyti oblicku, budes revat, ze si si nenasadila biseptol skor
@fulemits skore uzdravenie.🍀🍀 Hadam nebudes mat z biseptolu alergicku reakciu ako ja.🙄
@fulemits mne doktorka odporučila najprv dobrať poctivo celý Biseptol + probiotiká a potom užívať Blokurimu Uro+ (1 sáčok pred spaním), prípadne ak by sa mi zdalo, že zase ma to chytá, užívať Blokurimu podľa schémy uvedenej v letáku. Ale treba ju brať dlhodobo, tuším 6 mesiacov. Ja som ju brala naposledy 4-5 rokov dozadu a mala som pokoj až doteraz, chytilo ma to v januári a zatiaľ klop klop všetko ok, po antibiotikách som si ju nasadila, do konca júna ju budem brať určite. Držím palce a skoré uzdravenie 🍀🍀🍀
@lubkovaandrejka snáď nie , Biseptol som užívala pri zapaloch! Mám problém s pečienkou preto som sa chcela vyvarovať atb

@fulemits u lekárky si bola? Veľmi dobrý je sirup Urinal akut z kanadských brusiniek,najlepšie antibiotiká sú Sumamed