icon

Ako liečiť zapareniny v intímnej oblasti?

20. júl 2024

Baby, prosim poradte, som zufala. Asi dva mesiace sa mi robia zapareniny v blizkosti perinea a konecnika...uz som vyskusala vsetko volnopredajne, bola som u lekara, dal mi aj atb, antimykoticke lieky, proti kvasinkam a nic nepomohlo, strasne sa to rozsiruje, aj mi brali stery a vraj sa tam nic nenaslo...mam velmi velke bolesti, koza mi neustale mokva, a to si davam aj puder a maste ktore by mali kozu vysusovat...lekar ma musel vypisat na pn lebo uz nemozem chodit ani do prace, take bolesti a zapaly v tej oblasti mam, povedal ze zrejme budem musiet ist do nemocnice lebo si uz mevie ani on rady...nikdy som zapareniny nemala, sprchujem sa pravidelme, nohavicky len bavlnene a oblecenie nosim vzdusne...

Strana
z2
autor
23. júl 2024

@egonsk vcera som bola u ineho lekara...vraj si mysli ze je to opar ale vobec tam nemam pluzgiere...ze by to mohla byt aj zaparenina ale vraj ta by tak nemala boliet...absolutne nix mi ale na to nedal...vraj to prejde same

simsalabim
23. júl 2024

To je hrozne! Sla by som inam, aj za priamu platbu!

patkak
10. apr 2025

ahoj prosim ta ako si na tom ??? Ako sa tvoj problem vyriesil?

autor
14. apr 2025

@patkak nakoniec som tam mala tazku kvasinkovu infekciu, museli mi predpisat na mesiac tabletky

patkak
18. apr 2025

zaujimave ked vysetrenia boli vraj ok....boze trapi ma nieco podobne a tiez nemam nic potvrdene....neviem co robit uz

Strana
z2