icon

Ako minimalizovať výtok?

14. aug 2023

Baby je nieoc co by mi pomohlo aby sa mi minimalizoval výtok alebo aspoň aby ho bolo menej?

vorkola
14. aug 2023

No vytok ako vytok je rozdiel ak si v reprodukcnom veku ,teda mavas menzes pravidelne, to nemusi byt vytok ,ale plodny hlien , alebo aj neplodny hlien ,Tieto hlieny maju konzistenciu ako vajecny bielok,moze byt aj taky tahavy,a a zena kedd chce otehoniet je to idealny cas. Ak mas iny a aj s nahodou bolestami smer na gyndu

autor
15. aug 2023

@vorkola bieli a nie ako vaječný bielok gyn to videla a nič na to nepovedala

bluemoon24
15. aug 2023

Netusim, ale taky by me to zajimalo 😅 nosit intimku cely mesic je naprd a stejne to nikdy nezachyti vsechno, kdyz je tak kratka.

janetinka27
15. aug 2023

ahoj, ak myslis klasicky hlien, kazda zena ho ma ine mnozstvo. mas s tym problem po cely cyklus alebo iba v niektorej casti cyklu? ja som ho mala dost, ale dovodom bola hlavne cysta, ktora sa mi kazdy mesiac tvorila a tak som mala falosne plodny hlien, ktoreho bolo vela aj dva tyzdne v cykle. pomohla uprava cyklu, aby fungoval ako ma, tym padom po ovulacii dochadza k "suchsiemu" obdobiu.
celkovo mi na odporucanie dr kleslo mnozstvo hlienu aj uzivanim vyssich davok vitaminu c