Ako minimalizovať výtok?
Baby je nieoc co by mi pomohlo aby sa mi minimalizoval výtok alebo aspoň aby ho bolo menej?
@vorkola bieli a nie ako vaječný bielok gyn to videla a nič na to nepovedala
Netusim, ale taky by me to zajimalo 😅 nosit intimku cely mesic je naprd a stejne to nikdy nezachyti vsechno, kdyz je tak kratka.
ahoj, ak myslis klasicky hlien, kazda zena ho ma ine mnozstvo. mas s tym problem po cely cyklus alebo iba v niektorej casti cyklu? ja som ho mala dost, ale dovodom bola hlavne cysta, ktora sa mi kazdy mesiac tvorila a tak som mala falosne plodny hlien, ktoreho bolo vela aj dva tyzdne v cykle. pomohla uprava cyklu, aby fungoval ako ma, tym padom po ovulacii dochadza k "suchsiemu" obdobiu.
celkovo mi na odporucanie dr kleslo mnozstvo hlienu aj uzivanim vyssich davok vitaminu c

No vytok ako vytok je rozdiel ak si v reprodukcnom veku ,teda mavas menzes pravidelne, to nemusi byt vytok ,ale plodny hlien , alebo aj neplodny hlien ,Tieto hlieny maju konzistenciu ako vajecny bielok,moze byt aj taky tahavy,a a zena kedd chce otehoniet je to idealny cas. Ak mas iny a aj s nahodou bolestami smer na gyndu