Ako odstrániť jemný piesok z pošvy?
Prosim vas je mi to trapne sem aj pisat ale sme na dovolenke a sedela som v bokinach na jemne strkovej plazi bpli vlny nejak mi to nenapadlo sedela som pri okraji mora. A prisla som domov. Plna vagina strku jemneho a nejdr to von. Umyvala som to preplachovala vodou nic ine tu nemam a nebiem co dalej trosku to zacina palit vnutri. Su to drobunke ciastocky naozaj drobunke ale su dnu este niektore. Niektore sli von. Nenapadlo mi absolutnr ze do posvy to moze ist
Vycisti sa to samo ci co mam robit.. Terau akurat bude ovulacia. Cez ovulku mavam vytok ciry.. Dakujem este raz sa dnes umyjwm riadne ale aj tka ma zaijima je to nebezpecne?
Keďže to začína páliť, skúsila by som výplach ako rosalgin a nie čistú vodu.
Presne takto som si spôsobila nejakú mykozu keď sme boli pri mori. No jedine čo tak som to sprchovací vodou von lebo tam som nevedela zohnať žiadne výplachy
Nechapem ci to tam este stale je alebo nie.. Myslim ze drobne ciastocky su tam esze vnutri ale neviem ako to dostat von. Vyplachy neviem nikde zohnat
Je to fakt trapne...ten jemny piesok a strk tam asj mam stale tske milimetrove to zo mna vypadava od vcera a zacina to palit.. Vymyla som to a tiez som si natrela mastou peoti mykoze na noc... Nechaoem to.. To tam este stale moze byt vnutri? Nemam z toho donry pocit ked cidzie lredmety tu mam v posve. A to tu budeme este 12 dni
Je to fakt trapne...ten jemny piesok a strk tam asj mam stale tske milimetrove to zo mna vypadava od vcera a zacina to palit.. Vymyla som to a tiez som si natrela mastou peoti mykoze na noc... Nechaoem to.. To tam este stale moze byt vnutri? Nemam z toho donry pocit ked cidzie lredmety tu mam v posve. A to tu budeme este 12 dni
@anonym_autor lekaren tam nemate? Aka krajina? No v pripade nudze sa da asi pouzit aj flasa so sosakom. Voda, 2 lyzice octu.
Vyzera, ze tym vymyvanim si si to dostala akurat iba hlbsie.
Tak skus dat dole hlavicu zo sprchy, umy koniec hadice, daj dnu a vyplachni to tak. Co ti poviem. Zufala situacia, zufale riesenie.
Potom to skus este nasledne vyplychnut niecim z lekarne. Aby sa ti dalo dokopy pH prostredia.
@anonym_autor lekaren tam nemate? Aka krajina? No v pripade nudze sa da asi pouzit aj flasa so sosakom. Voda, 2 lyzice octu.
@simsalabim ja som si nikdy nerpbila ani nezazila vyplach posvy rosalginom a pod. Ja to neviem. Ako sa to vobec robi? Ja som vnutri velmi velmi uzka na jeden prst
Vyzera, ze tym vymyvanim si si to dostala akurat iba hlbsie.
Tak skus dat dole hlavicu zo sprchy, umy koniec hadice, daj dnu a vyplachni to tak. Co ti poviem. Zufala situacia, zufale riesenie.
Potom to skus este nasledne vyplychnut niecim z lekarne. Aby sa ti dalo dokopy pH prostredia.
@moonlight1210 no nwviem vies len ked to tam. Bolo tak som. To musela dostat von... Ono ro bolo vsade v posve aj uz na zaciatku aj hlbsie.. Ja som. Sa to snazila dostat von. Strasna zufala situacia akoze.
Poriadne sa napi vody, najviac čo vládzeš dať do seba, za 20 minut pôjdeš cikať, samo sa to vyčistí
ja neviem, vagina sa cisti sama, aj tam nieco mas, tak sa ti to vyplavi a zbytocnymi vyplachmi si to dostanes az do maternice... aj to ze to svrbi je podla mna tym, ze si sa to snazila odtial dostat von. ja som x krat sedela v mori pri brehu, piesok som mala az za usami ale nenapadlo ma si to vyplachovat.
Poriadne sa napi vody, najviac čo vládzeš dať do seba, za 20 minut pôjdeš cikať, samo sa to vyčistí
@aalla z vaginy asi nie. Tadial sa necika.
@moonlight1210
@aalla ved to nemam v mechure ale posve.... Kde je sex...
@moonlight1210
@aalla ved to nemam v mechure ale posve.... Kde je sex...
@anonym_autor ja chapem.
ja neviem, vagina sa cisti sama, aj tam nieco mas, tak sa ti to vyplavi a zbytocnymi vyplachmi si to dostanes az do maternice... aj to ze to svrbi je podla mna tym, ze si sa to snazila odtial dostat von. ja som x krat sedela v mori pri brehu, piesok som mala az za usami ale nenapadlo ma si to vyplachovat.
@babushkaem vagina sa cisti sama?
No snad do maternice sa to nedostalo
Lwbo potom by to slo asi von az menzesom lenze ten bude za 2 3 tyzdne:((to by bolo dost dlhy cas... To dovtedy moze byt aj infekcia
Ja som rozmyslala nad tym ze posva je samocistiaca ale vies trapilo ma ze tam. Mam strk vnutri maly. Tak som sa to snazila umyt proste vybrat odtial.
Ale strasne vysoke vlny boli sedela som v tangachh a uplne vsade som ten strk piesok. Mala vsade aj v zadku predku a ja som si mysla ze to vyjde samo ako vzdy ale tentoraz sa to zda fostalo hlbsie lebo som. Lezala proste na bruchu a tie vlny ma oblievali s tym dtrkom.. Takze tak sa to tam priamo dostalo
Proste mne ide o to ze sa to vycisti samo ci mam stresovat a cistit to nejako vyplachami? Nezanesiem si to tam praveze hlbsie tymi preplachmi?
@babushkaem vagina sa cisti sama?
No snad do maternice sa to nedostalo
Lwbo potom by to slo asi von az menzesom lenze ten bude za 2 3 tyzdne:((to by bolo dost dlhy cas... To dovtedy moze byt aj infekcia
Ja som rozmyslala nad tym ze posva je samocistiaca ale vies trapilo ma ze tam. Mam strk vnutri maly. Tak som sa to snazila umyt proste vybrat odtial.
Ale strasne vysoke vlny boli sedela som v tangachh a uplne vsade som ten strk piesok. Mala vsade aj v zadku predku a ja som si mysla ze to vyjde samo ako vzdy ale tentoraz sa to zda fostalo hlbsie lebo som. Lezala proste na bruchu a tie vlny ma oblievali s tym dtrkom.. Takze tak sa to tam priamo dostalo
@anonym_autor jasne, ze sa cisti sama, ak je zdrava, vytokom to pojde prec.
Čo blbnes autorka piesok sa vyplaví sám a tým zúfalým čistením si si tam zrejme iba zaviedla infekciu. cize za mňa tá nepáli piesok ale tvoja vlastná liečba. multigyn active gél si na to natri. To majú aj v zahraničí.
@anonym_autor nechápem, ako sa ti do pošvy dostal piesok, zo sedenia asi nie. Na povrchu chápem, ešte aj okolo "otvoru". Ale ako sa ti štrk dostal dnu?? 🤔 Tak ako si si ho tam nasypala, tak teraz vypláchnuť.
v akej krajine si? chod tam do lekarne, povedz ze ta pali dole, vypytaj si na to nieco. aj rozvojove krajiny maju celkom dobre zasobene lekarne.
@anonym_autor nechápem, ako sa ti do pošvy dostal piesok, zo sedenia asi nie. Na povrchu chápem, ešte aj okolo "otvoru". Ale ako sa ti štrk dostal dnu?? 🤔 Tak ako si si ho tam nasypala, tak teraz vypláchnuť.
@anonym_9ba6da skor, ci "ine"na plazi nebolo. Mna omyvali vlny s pieskom milionkrat na dovolenkach a nic mi tam nenapadalo
Mne sa tiež nikdy nič dny nedostalo a to som sedela už vselikde🤣 a ešte keď píšeš,že si taká veľmi úzka to mi príde nereálne

@anonym_autor nejaky vaginalny vyplach z lekarne by nepomohol?