Ako odstrániť ovisnutú kožu pri konečníku?
Poraďte mi prosím kam mám ísť našla som si pri konečníku ako keby ovisnutu kožu neboli to len by som ju chcela odstrániť.Bola som u nášho doktora nech ma vypíše na chirurgiu ale tam mi povedali že oni také neodstranuju 😢 tak som sa objedlanala do laserového centra ale tam mi povedali že namaju na to potrebné vybavenie že to treba aj šiť 😏ja už neviem kam mám ísť 🤔
Ak tam nie sú ani hemoroidy a ani prolaps konečníka, tak čo je príčinou? Estetika to nebude robiť, ak nebudú vylúčené potenciálne zdravotné príčiny.
Ja som si napríklad chcela dať odstrániť tukovú hrčku na stehne, ale bola príliš blízko veľkej žily, tak mi to nechceli robiť na súkromnej klinike a odporučili mi, aby som išla na kožné a urobili mi to tam, kde vyberajú aj znamienka.
Vyskúšaj vyslovene proktológa, sú zameraní špeciálne na túto oblasť. neviem odkiaľ si, ale v BA je viacero kliník s touto špecializáciou.
Ak tam nie sú ani hemoroidy a ani prolaps konečníka, tak čo je príčinou? Estetika to nebude robiť, ak nebudú vylúčené potenciálne zdravotné príčiny.
Ja som si napríklad chcela dať odstrániť tukovú hrčku na stehne, ale bola príliš blízko veľkej žily, tak mi to nechceli robiť na súkromnej klinike a odporučili mi, aby som išla na kožné a urobili mi to tam, kde vyberajú aj znamienka.
@tanyan pravdepodobne som mala zapálený konečník...A chirurg mi akurát povedal že mám viacej piť a jesť vlakninu...
Plasticky chirurg.
Ako prve by som skusila proktologa
Ako prve by som skusila proktologa
@vanilkovazmrzka tu v okolí není mám ho až 160km a to je ďaleko keďže nemám auto...

@ika11123 Podla mna esteticka chirurgia, toto spada najskor tam. Tam siju vsetko mozne