icon

Ako odstrániť ovisnutú kožu pri konečníku?

ika11123
23. máj 2025

Poraďte mi prosím kam mám ísť našla som si pri konečníku ako keby ovisnutu kožu neboli to len by som ju chcela odstrániť.Bola som u nášho doktora nech ma vypíše na chirurgiu ale tam mi povedali že oni také neodstranuju 😢 tak som sa objedlanala do laserového centra ale tam mi povedali že namaju na to potrebné vybavenie že to treba aj šiť 😏ja už neviem kam mám ísť 🤔

kiki68
23. máj 2025

@ika11123 Podla mna esteticka chirurgia, toto spada najskor tam. Tam siju vsetko mozne

terezia74
23. máj 2025

@ika11123 volá sa to previs a odstraňujú to na chirurgii A je potrebné aj šitie.

tanyan
23. máj 2025

Ak tam nie sú ani hemoroidy a ani prolaps konečníka, tak čo je príčinou? Estetika to nebude robiť, ak nebudú vylúčené potenciálne zdravotné príčiny.
Ja som si napríklad chcela dať odstrániť tukovú hrčku na stehne, ale bola príliš blízko veľkej žily, tak mi to nechceli robiť na súkromnej klinike a odporučili mi, aby som išla na kožné a urobili mi to tam, kde vyberajú aj znamienka.

strasko
23. máj 2025

Vyskúšaj vyslovene proktológa, sú zameraní špeciálne na túto oblasť. neviem odkiaľ si, ale v BA je viacero kliník s touto špecializáciou.

ika11123
autor
23. máj 2025
@strasko

Vyskúšaj vyslovene proktológa, sú zameraní špeciálne na túto oblasť. neviem odkiaľ si, ale v BA je viacero kliník s touto špecializáciou.

@strasko to že mám to strasne ďaleko tiež ma to napadlo...

ika11123
autor
23. máj 2025
@tanyan

Ak tam nie sú ani hemoroidy a ani prolaps konečníka, tak čo je príčinou? Estetika to nebude robiť, ak nebudú vylúčené potenciálne zdravotné príčiny.
Ja som si napríklad chcela dať odstrániť tukovú hrčku na stehne, ale bola príliš blízko veľkej žily, tak mi to nechceli robiť na súkromnej klinike a odporučili mi, aby som išla na kožné a urobili mi to tam, kde vyberajú aj znamienka.

@tanyan pravdepodobne som mala zapálený konečník...A chirurg mi akurát povedal že mám viacej piť a jesť vlakninu...

maminkadeticiek
23. máj 2025

Plasticky chirurg.

vanilkovazmrzka
23. máj 2025

Ako prve by som skusila proktologa

ika11123
autor
23. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Ako prve by som skusila proktologa

@vanilkovazmrzka tu v okolí není mám ho až 160km a to je ďaleko keďže nemám auto...

strasko
27. máj 2025
@ika11123

@strasko to že mám to strasne ďaleko tiež ma to napadlo...

@ika11123 no, len je dosť možné, že tam aj tak budeš musieť ísť, keď si ťa evidentne prehadzujú a nikto ti doteraz nepomohol :(