Ako oživiť sexuálny život po pôrode?
Ahojte,idem si po radu alebo inspiraciu,takze dopredu prosim,aby sa niekto zdrzal posmeskov.s manzelom sme konzervativny par co sa sexu tyka a mame ho len v nasej posteli.Od porodu s nami babo spi v izbe a ma velmi jemny spanok,zobudi sa na kazde suchnutie.Parkrat sme to skusali,ale skoncilo to vzdy priserne.co robit v takejto situacii?mam pocit,ze nas sexualny zivot ide do kitek
Babo do inej izby alebo vy do inej izby
Sexovat v obyvacke
Hmm, pred 10 000 rokmi spálňe neboli a ludstvo nevymrelo
A aku radu ocakavas?? Bude chodte do obyvacky na gauc, alebo nesexujte dovtedy, kym dieta nepresuniete do detskej.
Nuž asi budete musieť prestať byt konzervatívni a zapojiť aj ine miestnosti
Babovi pustite zvuk vysavaca a vy mozete pokracovat v konzervativnom sexe
Neviem aky mate byt ale snad obyvacku, kuchynu a kupelku mate 😅
Zase byt konzervativny snad nenarusi sex v inej miestnosti... (gauc v obyvacke napriklad)... nikto ta neposiela na balkon ci kuchynsku linku 🙂 🙂
@lauriik ak majú garsónku tak ani ta kúpeľňa nie je bohvie co čo sa týka veľkosti
@valikasikulova postaci sprchac 😉
Dajte dieťa na adopciu. 😁😁Akože čo čakáš? Aké odpovede?
v kočíku ti zaspí? sex cez deň je pre vás ok? ak áno, tak šup na balkón 😉 môj tak spinkával vonku a to sme v tom čase ani nesexovali 🤭
@zuzanka.zuzu Sex na balkóne v tejto zime? 🤨
@lauriik fu to aká akrobacia musi byt, no nič pre mňa ani 35 rokov dozadu by som si to nevedela predstaviť 😃
@teki1 co zima ale susedia všade naokolo 😃 my mame ešte aj spojené balkóny
@valikasikulova Susedia sa potešia 🫣😁
Jak sa vravi, nikdy never gaucu v byte, kde babo spi s rodicmi😀
Tak máš na výber. Buď opustite spálňu, presťahujte dieťa, alebo budete bez sexu
To co je za otazku ? Sex mozes praktizovat v hociakej miestnosti doma, aj dieta si mozes dat spat mimo spalne
Pockaj kym dieta odide na intrak.
Neskúšali ste to na kuchynskej linke? Vyskúšaj, uvidíš 🤭

Najvyšší čas opustiť spálňu. 😉