icon

Ako pomáhajú kvapky Gynex pri bolestivej menštruácii?

jessi06
13. feb 2025

Ahojte užívate niektoré?q pomohli pri bolestivej menštruácii??

denisa_deniska
13. feb 2025

@jessi06 ja som ich užívala mesiac, a mala som bolesti od ovu až po ms :D ale dôvody, prečo som užívala boli iné.. mne na bolestivú ms pomohol alchemilkový čaj

veverkaa2
13. feb 2025

@jessi06 užívala som no mala som po nich hnačku. Na bolestivu menštruáciu radšej Panadol Femina od bolesti

katuska147852
13. feb 2025

Na menštruačný cyklus ženy celkovo (bolest aj intenzitu krvácania) pomáha alchemilkový čaj. Ale nie v zmysle spravím si alchemilkovy čaj párkrát v case menstruacie. Treba ho piť pravidelne aj mimo cyklus. Ja som ho zvykla piť aj dva, tri mesiace každý deň jednu šálku, potom na istý čas vysadiť a znova. Bylinky sú veľmi nápomocné, ale všetkého veľa škodí, takže to netreba preháňať a dat si medzi obdobiami, kedy sa pijú pauzu. Okrem toho na menštruačný cyklus veľmi dobre pôsobí aj čaj z rebríčka.
Netreba očakávať zázraky pri prvej menštruácii. Výsledok sa dostaví možno po dvoch, troch mesiacoch užívania. Toľko moja skúsenosť. Alchemilka je na tieto naše ženské záležitosti zázrak a veľa tomu prispieva aj nastavenie mysle. Odporúčam používať sypané bylinkové čaje.

jessi06
autor
14. feb 2025

@denisa_deniska ten pijem