icon

Ako postupovať pri porovnávaní DNA testov?

dior14
1. júl 2025

Ahojte uz som tu pisala, kde si dat porovnať DNA testy s osobou kde si dat spraviť tie testy alebo vyter ako postupovať,lebo už viem že nespravia DNA testy na to že či som mala pohlavný styk s konkrétnym mužom

Strana
z5
maranco
1. júl 2025

@dior14 narodilo sa ti dieťa a chceš zistiť kto je jeho otec?
alebo ťa niekto znásilnil a chceš vyšetrovať zo stôp kto to bol?

januska12323
1. júl 2025

Si tehotná a nevieš kto je otec?

domka222
1. júl 2025

To si ty,čo chce dokazovať, že nemala s iným chlapom sex?😀

lindous
1. júl 2025

Dáš do googlu vyhľadať DNA testy otcovstva a nájdeš si laboratórium, ktoré ti bude vyhovovať, všetky ďalšie info už ti poskytnú oni..

dior14
autor
1. júl 2025
@domka222

To si ty,čo chce dokazovať, že nemala s iným chlapom sex?😀

@domka222 áno neviem si už radi

gregik66
1. júl 2025

Nikde. Po viac ako mesiaci to je nemozne zistit. Vykasli sa na toho svojho “priatela” uz

dior14
autor
1. júl 2025
@gregik66

Nikde. Po viac ako mesiaci to je nemozne zistit. Vykasli sa na toho svojho “priatela” uz

@gregik66 nie nemôžem,ja si len potrebujem zistiť kde si môžem porovnať DNA testy

maranco
1. júl 2025
@dior14

@gregik66 nie nemôžem,ja si len potrebujem zistiť kde si môžem porovnať DNA testy

@dior14 DNA testy sú rôzne druhy čo konkrétne chceš testovať a čo má byť výsledkom testu?

gregik66
1. júl 2025
@dior14

@dior14 a ako si to predstavujes?

pasomnica
1. júl 2025

😂

bosorkabb
1. júl 2025

Čo chceš DNA testami docieliť? Lebo nechápem.

rozculena
1. júl 2025

100000000 x ti bolo povedané,že na to,čo chceš,sa také testy nerobia! NEEXISTUJE TO!!!!!!!!!!!! Ak to nechápeš,tak odovzdaj OP a choď si vybaviť ID na hlavu!

rozculena
1. júl 2025
@bosorkabb

Čo chceš DNA testami docieliť? Lebo nechápem.

@bosorkabb ona chce výter z vagíny dať na testy DNA,aby dokázala svojmu priateľovi,že s nikým nespala........po niekoľkých mesiacoch od údajného styku

sticker
bosorkabb
1. júl 2025
@rozculena

@bosorkabb ona chce výter z vagíny dať na testy DNA,aby dokázala svojmu priateľovi,že s nikým nespala........po niekoľkých mesiacoch od údajného styku

@rozculena bože to fakt? Dostal by panvicou po hlave to je jediné riešenie.
Autorka máš aspoň kúsok rozumu v tej hlave?

jaskolka
1. júl 2025

Ježkove papučky..zase ty? 🙈A stále s nejakým novým nezmyslom? Ešte si toho somára, ktorý tieto bludy od teba chce,netresla radšej po hlave?

eleanor2510
1. júl 2025
@bosorkabb

@rozculena bože to fakt? Dostal by panvicou po hlave to je jediné riešenie.
Autorka máš aspoň kúsok rozumu v tej hlave?

@bosorkabb nema ziadny kusok rozumu, je to asi jej piata diskusia, dostala 1 500 odpovedi, ze to nejde, navyse po vyse mesiaci uz, ale stale si ide svoje. Takito ludia maju volebne pravo, smutne

bosorkabb
1. júl 2025
@eleanor2510

@bosorkabb nema ziadny kusok rozumu, je to asi jej piata diskusia, dostala 1 500 odpovedi, ze to nejde, navyse po vyse mesiaci uz, ale stale si ide svoje. Takito ludia maju volebne pravo, smutne

@eleanor2510 bože môj.

patka06
1. júl 2025
@dior14

@dior14 V predošlej téme si už dostala dosť odpovedí, aby si pochopila, že žiadaš nemožné. Zabudni na DNA testy.
Buď ti partner verí alebo nie. Žiadne iné riešenie nie je.

dior14
autor
1. júl 2025
@rozculena

@rozculena nie len si porovnať DNA testy

dior14
autor
1. júl 2025
@rozculena

100000000 x ti bolo povedané,že na to,čo chceš,sa také testy nerobia! NEEXISTUJE TO!!!!!!!!!!!! Ak to nechápeš,tak odovzdaj OP a choď si vybaviť ID na hlavu!

@rozculena nie ja chcem len porovnať DNA vyteri to je všetko

dior14
autor
1. júl 2025
@patka06

@dior14 V predošlej téme si už dostala dosť odpovedí, aby si pochopila, že žiadaš nemožné. Zabudni na DNA testy.

@patka06 nie musím to dokázať a preukázať na papieri že sa nezhoduje moja DNA s tym mužom

kengurica
1. júl 2025
@dior14

@rozculena nie ja chcem len porovnať DNA vyteri to je všetko

@dior14 aké DNA testy porovnať? Tvoj a frajerov?
A výter - no evidentne si už nejaký mala, lebo si vytretá poriadne!
Už ti to tu bolo x krát vysvetlené a ty si ideš stále svoje....
(viem, kŕmime trolla)

dior14
autor
1. júl 2025
@patka06

@patka06 uz som volala z jedným genetikom ktorý povedal že by sa to spraviť dalo ale ako anonym nemala by som meno na výsledku testov,ale vraj si objednať sadu DNA profil plus,ale na moje nešťastie ma teraz dovolenku,tak že a vraj by výter robila Gynekologicka

patka06
1. júl 2025
@dior14

@patka06 uz som volala z jedným genetikom ktorý povedal že by sa to spraviť dalo ale ako anonym nemala by som meno na výsledku testov,ale vraj si objednať sadu DNA profil plus,ale na moje nešťastie ma teraz dovolenku,tak že a vraj by výter robila Gynekologicka

@dior14 to bol genetik kúzelník
Ale je na 100% je jasné, že tvoja DNA sa nezhoduje s DNA toho muža 🙈
Napíš chlapovi na papier, že si s dotyčným nič nemala, podpíš a otrieskaj mu to o hlavu

eleanor2510
1. júl 2025
@dior14

@dior14 ako si predstavujes, ze funguje DNA? Lebo keby si s tym dotycnym mala zhodnu DNA, znamenalo by to, ze ste SURODENCI, MATKA A SYN, OTEC A DCERA a podobne. Aj keby si s nim 200 tisic krat sexovala, tvoja ani jeho DNA sa nezmeni. Namiesto platenia testov si daj urobit IQ testy, chlapa, ktory to od teba ziada, kopni do riti. Ak nic z toho nechces urobit, odovzdaj obciansky, ak si realna, lebo takto mimo, ako si ty, nemoze byt nikto. Asi sa na nas admin dobre bavi.

bosorkabb
1. júl 2025
@dior14

@jaskolka tak teraz som už videla všetko 😱
@dior14 už 8 ročné dieťa by to pochopilo a nie dospelá žena. Sorry si blbá a nie si schopná pochopiť základné veci.
No daj ktorý genetik povedal že sa to dá.

kengurica
1. júl 2025

A čo tým chceš dosiahnuť???
Je jasné, že máte rozdielnu DNA s kýmkoľvek.
Dotyčný, ktorý to od teba požaduje je nevzdelaný kretén. Keby ti spravia výter (vaginálny?, orálny?), tak čo chceš aby z DNA zistili a porovnali?

maranco
1. júl 2025
@dior14

@dior14 objednaj sa na vyšetrenie u MUDr. Kotlára, on skúma DNA a prezrie ťa aj mikroskopom

kengurica
1. júl 2025
@eleanor2510

@dior14 ako si predstavujes, ze funguje DNA? Lebo keby si s tym dotycnym mala zhodnu DNA, znamenalo by to, ze ste SURODENCI, MATKA A SYN, OTEC A DCERA a podobne. Aj keby si s nim 200 tisic krat sexovala, tvoja ani jeho DNA sa nezmeni. Namiesto platenia testov si daj urobit IQ testy, chlapa, ktory to od teba ziada, kopni do riti. Ak nic z toho nechces urobit, odovzdaj obciansky, ak si realna, lebo takto mimo, ako si ty, nemoze byt nikto. Asi sa na nas admin dobre bavi.

@eleanor2510 ani súrodenci nemajú rovnakú DNA (zhodnú iba nejakú časť). Jedine jednovaječné dvojčatá (ani to nemusia mať).
Ale rodičia autorky možno boli príbuzní 😬.

Strana
z5