icon

Ako postupovať pri porovnávaní DNA testov?

dior14
1. júl 2025

Ahojte uz som tu pisala, kde si dat porovnať DNA testy s osobou kde si dat spraviť tie testy alebo vyter ako postupovať,lebo už viem že nespravia DNA testy na to že či som mala pohlavný styk s konkrétnym mužom

eleanor2510
1. júl 2025
@kengurica

@eleanor2510 ani súrodenci nemajú rovnakú DNA (zhodnú iba nejakú časť). Jedine jednovaječné dvojčatá (ani to nemusia mať).
Ale rodičia autorky možno boli príbuzní 😬.

@kengurica ano, mne je to jasne, ale na autorkino pochopenie sa mi to zdalo az prilis zlozite, tak som to zjednodusila. Ale u nej aj tak zbytocne 🤦‍♀️

domka222
1. júl 2025

A gynekológ by teraz robil výter, či mu donesieš ten starý, hneď po tom sexe? Choď aj k zubárovi, čo ak ťa potom obviní, že si mu bola neverná aj orálne 😂

patka06
1. júl 2025
@domka222

A gynekológ by teraz robil výter, či mu donesieš ten starý, hneď po tom sexe? Choď aj k zubárovi, čo ak ťa potom obviní, že si mu bola neverná aj orálne 😂

@domka222 Možno chcela porovnávať vzorky zo všetkých otvorov

domka222
1. júl 2025
@patka06

@domka222 Možno chcela porovnávať vzorky zo všetkých otvorov

@patka06 je možné, že za chvíľu bude zháňať aj proktológa😂

dior14
autor
2. júl 2025
@bosorkabb

@jaskolka tak teraz som už videla všetko 😱
@dior14 už 8 ročné dieťa by to pochopilo a nie dospelá žena. Sorry si blbá a nie si schopná pochopiť základné veci.
No daj ktorý genetik povedal že sa to dá.

@bosorkabb no marian baldovic Bratislava

dior14
autor
2. júl 2025
@eleanor2510

@kengurica ano, mne je to jasne, ale na autorkino pochopenie sa mi to zdalo az prilis zlozite, tak som to zjednodusila. Ale u nej aj tak zbytocne 🤦‍♀️

@eleanor2510 je to forenzny test

veronikaszabova
2. júl 2025
@dior14

@dior14 prosim ta.... Nepozeras moc kriminalky? 🤣

selenka7
2. júl 2025

Boze zenska, ak ti ten tvoj blby chlap neveri, nech ti zaplati polygraf (detektor lzi). Ziadny genetik po mesiaci takyto test nie je schopny spravit. Comu nerozumies?

martul
2. júl 2025
@selenka7

Boze zenska, ak ti ten tvoj blby chlap neveri, nech ti zaplati polygraf (detektor lzi). Ziadny genetik po mesiaci takyto test nie je schopny spravit. Comu nerozumies?

@selenka7 ona všetkému , bohužiaľ. Úprimne, dávno som tak blbu ženskú nevidela. Už neviem koľko tém založila a furt to nedokáže pochopiť, že sa to nedá. A ďalšia smutná vec je , že prečo to vôbec potrebuje
Už väčšiu chuderu ani nemôže spraviť zo seba

martul
2. júl 2025

@dior14 úprimne sa ťa spýtam, mas občiansky ? Si svojprávna? Lebo ty si tak sprostá, že ty by si sama nemala ani chodiť ďalej ako po vlastné dvere

eleanor2510
2. júl 2025
@dior14

@dior14 v tvojom pripade jediny relevantny test je IQ test

bosorkabb
2. júl 2025
@dior14

@bosorkabb no marian baldovic Bratislava

@dior14 myslíš súdneho znalca? Pretože sorry ale pochybujem že pán Baldovic ti povedal to čo tvrdíš. Bude sa riadne diviť nad tebou a touto diskusiou.
Škoda diskutovať s tebou.

dior14
autor
2. júl 2025
@selenka7

@selenka7 ale prečo ma nechcete pochopiť že je mi jedno čo ukáže po mesiaci výsledok lebo ja tiež viem že po mesiaci tam nič nie je, lepšie by bolo keby ste niečo poradili

dior14
autor
2. júl 2025
@bosorkabb

@dior14 myslíš súdneho znalca? Pretože sorry ale pochybujem že pán Baldovic ti povedal to čo tvrdíš. Bude sa riadne diviť nad tebou a touto diskusiou.
Škoda diskutovať s tebou.

@bosorkabb nie predstav si že sa nedivil to len vy sa tu divite alebo bavíte radšej by ste poradiť mali za to že som píšem ved vi všetko viete tak skúste radšej niečo poradiť miesto toho ponižovania

dior14
autor
2. júl 2025
@eleanor2510

@dior14 v tvojom pripade jediny relevantny test je IQ test

@eleanor2510 poď mi ho spraviť ty bože sak keď sa ti zdá že som blbá nekomentuje čo je na tom také ťažké

dior14
autor
2. júl 2025
@martul

@dior14 úprimne sa ťa spýtam, mas občiansky ? Si svojprávna? Lebo ty si tak sprostá, že ty by si sama nemala ani chodiť ďalej ako po vlastné dvere

@martul ja ta nenutim komentovať ani čítať očividne sa nudíš

dior14
autor
2. júl 2025
@martul

@selenka7 ona všetkému , bohužiaľ. Úprimne, dávno som tak blbu ženskú nevidela. Už neviem koľko tém založila a furt to nedokáže pochopiť, že sa to nedá. A ďalšia smutná vec je , že prečo to vôbec potrebuje
Už väčšiu chuderu ani nemôže spraviť zo seba

@martul možno mi ide o život aspoň keby ste sa to spýtali

rozculena
2. júl 2025
@dior14

@dior14 a čo vlastne teda chceš,keď vieš,že po mesiaci tam nič nebude

bosorkabb
2. júl 2025
@dior14

@bosorkabb nie predstav si že sa nedivil to len vy sa tu divite alebo bavíte radšej by ste poradiť mali za to že som píšem ved vi všetko viete tak skúste radšej niečo poradiť miesto toho ponižovania

@dior14 tak ešte raz. Tebe súdny znalec povedal že je možné dokázať po mesiacoch s kým si mala pohlavný styk aj kedy?
Dokonca na základe DNA?
A že to dokáže tak že v tebe bude či nebude DNA inej osoby, nebodaj príde k zmene DNA?
A ešte to ide o život?
Toto môžeš písať niekomu kto má 5 rokov.

eleanor2510
2. júl 2025
@dior14

@dior14 uz ti tu poradili niekolkokrat, ze sa nemas ponizovat a mas sa vykaslat na toho chlapa, ktory to od teba chce. Ale tato rada sa ti nepaci. Ak ti ide o zivot, co pochybujem, lebo nie sme v Saudskej Arabii, mas ist na policiu a povedat tam, ze chlap sa ti vyhraza smrtou. Ziadnu inu radu nedostanes, lebo vsetko ostatne je absurdne.

selenka7
2. júl 2025

Ja som to s tym polygrafom (detektorom lzi) myslela vazne. Kamos s polygrafom podnika a obcas k nemu chodia prave taketo pripady, kedy extremne ziarlivy chlap pride so zenskou, lebo ma podozrenie, ze mu bola neverna.

janababana
2. júl 2025

Autorka ty si taka prachata, ze mas na nejake taketo testy? Lebo tie testy (napr na zistenie pritomnosti semena v posve a nasledne porovnanie vzoriek semena z posvy a semena podozriveho) je pekne drahe. Cize, ak to od teba partner pozaduje, tak nech ti to zabezpeci a aj zaplati. Stoji to okolo tisicky - to je najspodnejsia hranica. Potom si potrebujes zaplatit odbornika, ktory ti vysledky skumania da do “zaveru” zrozumitelneho pre teba. Moze si zobrat 100€, ale aj 800€… tak ja len tak, ze okrem obiehania forenznych lekarov, labakov atd si priprav aj srajtoflu so stoveckami

bejbs123
Autor odpoveď zmazal
dior14
autor
3. júl 2025
@bosorkabb

@dior14 tak ešte raz. Tebe súdny znalec povedal že je možné dokázať po mesiacoch s kým si mala pohlavný styk aj kedy?
Dokonca na základe DNA?
A že to dokáže tak že v tebe bude či nebude DNA inej osoby, nebodaj príde k zmene DNA?
A ešte to ide o život?
Toto môžeš písať niekomu kto má 5 rokov.

@bosorkabb ale pravda že nie bože môj to aj ja viem že nie

dior14
autor
3. júl 2025
@janababana

Autorka ty si taka prachata, ze mas na nejake taketo testy? Lebo tie testy (napr na zistenie pritomnosti semena v posve a nasledne porovnanie vzoriek semena z posvy a semena podozriveho) je pekne drahe. Cize, ak to od teba partner pozaduje, tak nech ti to zabezpeci a aj zaplati. Stoji to okolo tisicky - to je najspodnejsia hranica. Potom si potrebujes zaplatit odbornika, ktory ti vysledky skumania da do “zaveru” zrozumitelneho pre teba. Moze si zobrat 100€, ale aj 800€… tak ja len tak, ze okrem obiehania forenznych lekarov, labakov atd si priprav aj srajtoflu so stoveckami

@janababana no nie dobre sa mylis stoji to okolo 300 eur

dior14
autor
3. júl 2025
@rozculena

@dior14 a čo vlastne teda chceš,keď vieš,že po mesiaci tam nič nebude

@rozculena len si snim porovnať DNA to je naozaj všetko a keby niektorá z vedela že kde sa to robi

sisa_s
3. júl 2025

Tu ti urobia testy
https://www.pnpp.sk/

maranco
3. júl 2025
@dior14

@rozculena len si snim porovnať DNA to je naozaj všetko a keby niektorá z vedela že kde sa to robi

@dior14 DNA testy sa normálne porovnávajú medzi dvomi ľudmi ak chceš zistiť či ste príbuzný

Tiež sa porovnáva DNA stopa s človekom ak ju chceš priradiť k tomu človeku, napríklad stopu krvi na oblečení a chceš zistiť či je tam aj cudzia krv okrem obete a ak je kto bol útočník, alebo kúsky kože spoza nechtov ak obeť poškriabala útočníka ti pekne zistí porovnanie DNA či obvinený je ten útočník

Alebo neodpratané psie hovienko, podľa DNA ak máš databázu DNA psov v okolí zistíš ktorý to tam zanechal (DNA testy sú drahé to si môže dovoliť bohatá krajina/mesto)

maranco
3. júl 2025

@dior14 keď už veľmi chceš testovať objednajte sa na súkromné vyšetrenie polygrafom, jedno vyšetrenie stojí okolo 370€ a výsledky budú za 2-3 dni
ale daj si podmienku že rovnako sa musí dať vyšetriť aj tvoj žiarlivec, či ti bol verný

bejbs123
Autor odpoveď zmazal