Ako používate menštruačný kalíšok v práci?
22. apr 2021
Ahojte baby, ako používate kalíšok v práci? Pri umývaní by som bola pri spoločných umývadlách čo je dosť nepríjemné 🤷♀️
Ahojte baby, ako používate kalíšok v práci? Pri umývaní by som bola pri spoločných umývadlách čo je dosť nepríjemné 🤷♀️
Velkost neporadim, je to podla mna velmi individualne a odporucanie vacsich velkosti pre zeny po porode podla mna nie je univerzalne. Co by som ti vsak poradila, je pocas najblizsej menstruacie si siahnut dnu, kde mas krcok maternice. Niektorym zenam - a ja som medzi nimi - prve dni menzesu velmi klesne krcok dole, co zmensuje priestor pre poharik - neskor zas vystupi nahor. Ja som si povodne, naozaj uz velmi davno, kupila Mooncup velkost 2 - pre zeny po porode. Skusila som ho asi na 4. den menzesu, ked mi prisel postou. BOl super, no na moje prekvapenie, ked mi prisiel dalsi menzes, asi centimeter mi ostal z neho trcat von! Tak som patrala preco, lebo som vedela, ze tento super vynalez chcem pouzivat... Vtedy som nasla Meluna Shorty a ten pouzivam odvtedy. Najprv som mala velkost S a M - aj po druhom porode. Pred par rokmi mi zacal pretekat (u mna urcite vekom), tak som vymenila za L. Neviem, ci aj ine znacky vyrabaju skratene verzie poharikov. Na Melune s amie ste paci aj to, ze okrem normalnych a skratenych dlzok maju 4 rozne velkosti a 3 rozne trvdosti materialov. Pozriet mozes na meluna.eu.