icon

Ako prebieha sono prsníkov?

8. jún 2022

Ahojte.
Ako prebieha sono prsníkov? Normálne sa tam postavím a skontrolujú mi ich? Ešte nikdy som tam nebola, doktor ma tam neposlal a myslím že bolo fajn ísť pre istotu na vyšetrenie. No trocha sa aj hanbím keďže moje prsia nikdy nevyzerali super a po tehotenstve to je dosť bieda. Takze mám aj trocha strach aj keď viem že prevencia je dôležitá … dakujem

Strana
z2
3petka
26. sep 2022

Táto téma mi akurát pripomenula že sa musím objednať, už 2 týždne mám žiadanku na chladničke... Takže splnené 🙂)) Nie je to nič strašné ako píšu baby lahneš, zdvihneš ruky, utrieš a hotovo. Mne akurát je trošku nepríjemné keď mi behá okolo bradavky ale je to pohoda.

jamabe
26. sep 2022

@benshi ten termín do 10 dni mi dali ako podmienku pri mamografii.. Pri sone nikdy..

benshi
26. sep 2022

Ďakujem baby,keď ma objednavala tvrdila,že to má byť do 10 dní..nespomeniem,že mi už skončili 😆

liv1025
13. apr 2025

Chcem sa opýtať prosím , keď mi našli hrcku a dali mi papier a povedali , že mám prísť o pól roka s tým papierom. Treba zaniesť ten papier mojej gynekologičke ? Alebo môžem priniesť papier aj s tým sonom až o pól roka na preventívnu?

Strana
z2