icon

Ako prekonať hanbu zo svojho tela vo veku 20 rokov?

5. feb 2025

mam 20 rokov a nikdy som nemala sex… ja by som aj chcela a bolo par prilezitosti ale ja sa tak strasne hanbim, nemam rada svoje telo a hanbim sa byt pred niekym naha, ja neviem ako toto prekonat, ja sa bojim intimity asi, neviem ale aj mi je uz trapne byt stale pannou, ale nejde to kvoli tomuto mojmu problemu…

hefo
5. feb 2025

Poradiť sa o tom s nejakým psychológom. Pravdepodobne to má korene v niečom, čo si zažila v detstve alebo mladosti, a možno si to ani presne nevybavuješ.

Ale inak byť pannou v akomkoľvek veku nie je ani náhodou trápne! Kľudne ešte môže byť možné, že si len ešte nestretla muža, ktorý by bol k tebe dostatočne citlivý a s ktorým by si sa na to cítila pripravená...

kavasmliekom
5. feb 2025

Keď príde ten pravý, bude ti jedno ze sa hanbis. Som toho príkladom 😄

martul
5. feb 2025

Čo to znamená ,, pár príležitostí?" Ak to mali byť nejaké jednorazovky tak kľud, je to ok. Ak máš partnera a problém so sexom tak treba navštíviť odborníka.

janinah
5. feb 2025

Pockaj si na toho praveho,potom to pojde samo.Poznam aj starsie panny ,toto predsa nie je sutaz.

lucia13022023
5. feb 2025

To, že si panna v 20 není nič hrozné a ani problém. Problémom je postoj k samej sebe. Skus zájsť za psychológom

martinmmartin
5. feb 2025

Ja budem v opozicii s nazormi nadomnou. A spustim asi shitstorm. Vybav to cim skor nejako a mas po probleme, ziadne terno to nieje a cakat na nejakeho idealneho prototypa bude iba na skodu veci. Bude to ajtak oproti druhemu a viaceremu sexu stat za deravu backoru ale musis si tym preist. Ako ked ochutnas prvy krat olivu - hnus jaky si dovtedy nezazila ale predsalen to potom je delikatesa, casom... 🙂

hefo
5. feb 2025

@martinmmartin Čo píšeš, je zo psychologického hľadiska totálna blbosť. Prvý sex si žena obvykle pamätá dosť výrazne a dosť to ovplyvňuje jej ďalší postoj k veci.

Je iná vec, že ani s úžasným partnerom asi prvý sex nestojí za veľa čo sa týka rozkoše, ale emocionálne áno. Mať ho s nejakým blbcom len aby bol, to je rada na prd.

osky
5. feb 2025

Ked pride ten pravy ,oceni ze si este panna...
Ked pride ten pravy budes po nom tak tuzit ze nebudes riesit svoje nedostatk .
Ked niekojo velmi milujes,chces s nim zdielat vsetko.
A clovek ktory miluje teba,nebude riedit,ci mas 3 pneumatiky na bruchu alebo lentilky v podprsenke...

Samozrejme,prvotny dojem je fyzicky-preto ani tie prilezitostne nevysli...lebo proste nebolo tam nic hlbsie..
Islo tam ozsj len o zovnajdok

mamickalisticka
5. feb 2025

Prvý sex som mala v 19ke. S mojím teraz už manželom. Aj keď som mala viacero nápadníkov, nikdy som nedovolila nič viac, lebo som sa na to necítila. A oni to asi chápali a rešpektovali, nemali na výber. Pri mojom mužovi som vedela, že chcem a som pripravená. A on počkal. Síce len dva mesiace, ale tak my už na druhom rande sme imaginárne zariaďovali obývačku a hovorili sme mená detí, takže to bolo celkom intenzívne 🥹 hned sme vedeli, že to chceme navždy. A vieš čo, dlho som sa pred ním hanbila byť nahá a pritom on nevidel žiadnu nedokonalosť, len dokonalé telo a vidí ho tak dodnes, kedy už vonkoncom nie je dokonalé. Ani zďaleka. A to si naozaj vážim.

sisska96
5. feb 2025

@martinmmartin Prvý sex pre ženu nikdy nie je extra dobrý zážitok, ani druhý ani tretí a potom začína to byť ono. Preto treba si rozmyslieť aby nebol s hocikým

maja22
5. feb 2025

Bojis sa intimity, lebo sex je nieco, co ma patrit do zmysluplneho vztahu zalozeneho na vzajomnej dovere, laske a ucte a ja tipujem, ze tie “prilezitosti” takymto vztahom ani zdaleka neboli. Nehanbi sa za to, ze si panna, ale nehanbi sa ani za svoje telo. Ten, kto ta bude skutocne milovat, ta prijme presne taku, aka si. Da ti pocit vynimocnosti, bezpecia, budes s nim rada travit cas a budes si chvile s nim uzivat. Najprv si treba vytvorit duchovne, dusevne, citove puto, spoznavat sa, spolu sa smiat, sportovat, sadit zeleninu alebo umyvat okna… A potom pride aj to spojenie intimne, fyzicko-dusevne, ktore bude tym krajsie, cim dlhsie v tom vztahu budete a cim viac bude vasa laska rast. Ja som bola panna az do svadobnej noci, resp. rana, moj muz tiez, spolu sme sa “ucili” rozumiet si aj v tejto sfere a nemenila by som. Nemas sa kam ponahlat, pockaj si na ten spravny moment.

plamienka555
5. feb 2025

V 22 som sa rozhodla sa zbaviť panenstva, lebo sa mi posmievali v rodine. Hold, vek neznamená, že človek priamo-úmerne k tomu aj zmúdrie. Nebolo to nič moc, chcela som to mať za sebou. Manžela som spoznala tesne pred 30-tkou. Ja som mala tento zážitok, on s jednou partnerkou bol asi 3krát. Teraz je všetko tak ako má byť, netrebalo nič súriť.

Tiež som bola nespokojná so svojimi nedokonalými krivkami, všade mám aj strie. Môjmu mužovi to nevadí. A podľa všetkého, oni pri sexe tiež riešia svoje problémy ;)

Tak ako to píšu ostatní, s tým pravým po boku to bude o inom. Počkaj si na pekné prvé spomienky.

lucinika
5. feb 2025

Môj manžel bol panic do 21,o nič neprišiel. Skôr by som na tvojom mieste vyhľadala terapeuta,nepríde mi v poriadku že sa tak hanbíš za svoje telo. Nikto z nás nie je dokonalý. Neviem akú máš postavu no jednému vyhovuje chudšia baba s malými prsiami a iný muž chce ženu kyprejsich tvarov. Hlavné je aby si sa mala ty sama rada ❤️

miadi
5. feb 2025

Na sex nemusis byt naha niekedy staci mat na sebe šaty suknu ..ak by ti to pre zaciatok nejak pomohlo .,Ale zas mas len 20 nie 30 Cize ten stav pannenstva nie je problematicky. Nez zacnes mat nejaky vztah mala by si najprv vyriesit vztah k svojmu telu k nahote a intimite . Da sa na sebe pracovat. Ked nie sama tak s odbornikom. Urcite neskusaj tu prvu skusenost Len tak s hocikym. Najprv spoznaj muza s ktorym to pojde aj same nie nasilu na povel . Zalubenost pomaha stracat zabrany. Mas cas niet sa kam ponahlat.