Ako riešiť akné spojené s menštruáciou a histamínom?
Ahojte , prosim vás chcela by som sa spýtať alebo skôr pomôcť o radu. Koncom leta sa mi spravilo strašne akné nikdy som to nemala mám 25 rokov.. mám histamínovú intoleranciu ale neviem či to je jedlom lebo vždy sa mi akné spraví len keď mám dostať menštruáciu .. menštruáciu mám skoro každé 2 týždne ( áno riešila som to s doktorom som vraj zdravá ) čiže kým sa mi akné vylieči mi nabehne ďalšie a takto to je dokola.. bola som aj na hormóny ktoré mám v poriadku tak nechápem kde je problém som už ztoho na nervy … cítim sa strašne nič mi nepomáha hocičo som skúšala od la roche po 345 krém serum drahé nič.. 😢
Nevieš čo bol spúšťač? Neskúšala si niečo nové na pleť/nejaký detox?
Antiku nechcem lebo vylieči mi to ale vysadím ju a budem tam kde som bola… neskúšala som detoxy žiadne nemôžem ani také veci… netuším čo to spustilo jedine čo ma napadlo bola zmena počasia vtedy to so mnou dosť zatriasa.. neviem keď to neni vraj hormonámi tak jedine ten histamin … a ten mám už na takom bode že nemôžem jesť asi absolútne nič 🥲

@vanesisi a skúšala si antikoncepciu či to nechceš? To pomáha veľmi na hormonálne akné