icon

Ako riešiť akútny gynekologický problém, keď nemám svojho lekára?

Dnes o 00:16

Ahojte ako prosim postupovat ak nemam gynekologa a mam silne palenie v posve po zapale mocovych ciest a mykoze...nemam ziadne svrbenie zvonku ako som vzdy pri mykoze mavala ale silne neznesitelne palenie vo vnutri...od stareho lwkara som vzala kartu a este si nestihla vybavit noveho...da sa ist niekam kde si stery zaplatim sama? Bola som na pohotovosfi vcera ale tam ma odmietli....dali mi len mycomax na predpis...idem sa zblaznit :(

beata_k
Dnes o 01:11

@anonym_autor Zavolaj nejakemu, ci ta vezme ako samoplatca.

anonym_7d1ae1
Dnes o 04:10

@anonym_autor nesmu ta odmietnuť na pohotovosti, aj keď nemáš svojho lekára.. čo ti akože povedali?

Prečo so vzala od stareho lekára kartu, pokým si vedela, že nikoho nemáš? Aký to malo význam?

Hneď si najdi niekoho nového

simsalabim
Dnes o 04:55
@anonym_7d1ae1

@anonym_autor nesmu ta odmietnuť na pohotovosti, aj keď nemáš svojho lekára.. čo ti akože povedali?

Prečo so vzala od stareho lekára kartu, pokým si vedela, že nikoho nemáš? Aký to malo význam?

Hneď si najdi niekoho nového

@anonym_7d1ae1 ved jej dali Mycomax - ten je na mykozu.

mogaa
Dnes o 05:06

@anonym_autor pálenie je mikóza takže liek ti dali....čo čakáš na pohotovosti, že ti urobia komplet vyšetrenie? nie, riešia len akútny problém....

anonym_253ac7
Dnes o 05:28

Veď si niekoho nájdi a zatiaľ chod na príamu platbu

anonym_667153
Dnes o 06:13

Ved ta vysetrili aj dali ti lieky, co ta odmietli? Na pohotovosti ti stery robit nebudu

bg92
Dnes o 07:31

dali ti lieky tak akoze ta odmietli? a lieky ti dali este aj spravne. teraz musis pockat par dni kym zaberu. ak chces stery najdi si gyn ale liecbu mas.
ak si gynekologa z roznych dovodoch nechces hladat, sukromny ta rad vysetri na priamu platbu.

anonym_7deda2
Dnes o 07:53

a pali ta to aj po mycomaxe alebo sa to zhorsilo po mycomaxe? daj si zodac/zyrtec - môžeš mať alergicku reakciu na mycomax a sleduj sa, či to nepoľavuje trochu. Mne raz dala ATB do pošvy gyn a skončila som na pohotovosti, vyhadzala som sa, palilo to, svrbilo a nevedeli mi povedat co to je. nakoniec som si skusila dat zodac a do 30min to zacalo ustupovat.. vyskusaj a uvidis

anonym_7d1ae1
Dnes o 09:11
@simsalabim

@anonym_7d1ae1 ved jej dali Mycomax - ten je na mykozu.

@simsalabim pravdepodobne jej capli niečo bez riadného vyšetrenia