Ako riešiť fimózu a začiatok puberty?
Ahojte , mam 14 a toto je asi jediná stránka ktorej sa môžem zveriť , s rodičmi som sa o tom bavil a povedali nech si to radšej vyhladám ale doopravdy neviem ako a kde 😅, doteraz som nezačal masturbovať , neviem či je načase alebo nie + mám fimózu (veľmi pravdepidobne) a neviem ako ju riešiť alebo ako s nou narábať .
Rád by som nejaké rady a o urážlivé alebo nadržané komentáre nemám zaujem dakujem .
@matus_jankech Zlatko ak je to meno tvoje pravdivé tak si nechaj temu zmazať alebo si to mohol pridať radšej anonymne , každopádne choď k svojmu detskému a nech ťa pošle k urologovi , držím palce
Presne tak...rieš tento problém najskôr s obvodným a ten ťa pošle k urológovi...nemusíš sa vôbec hanbiť 😘
Ahoj, popros mamu/otca, nech s Tebou zájdu k pediatričke/pediatrovi. Tam povedz, čo Ťa trápi a je viac ako pravdepodobné, že Ťa pošle na vyšetrenie k urológovi. Neboj sa, nehanbi sa, aj keď Ti môže byť nepríjemné riešiť tento problém s cudzími. Lekár už bude vedieť, či je to fimóza aj navrhne riešenie. 🍀
Mne napríklad pomohol vyluh zo slezu. Tiež som to mal v takto neskoršom veku. Teraz s tým už nemám vôbec problem, lebo aj pri pohl. styku sa to ešte roztiahne. Ale potom som šiel aj ku urologovi na kontrolu a povedal že je to už Ok

Ak vieš, čo je fimóza, tak by si mal vedieť, že sa rieši s urológom, ku ktorému potrebuješ výmenný lístok od svojho pediatra. Urológ bude vedieť poradiť aj s druhým problémom, ktorý Ťa trápi.