icon

Ako riešiť krvácanie po sexe pri cyto ASCUS?

Včera o 20:21

Ahojte,
Mal niekto hraničné výsledky cytologie aj po opakovanom stere a stalo sa, že ste po každom sexe krvácali? Najprv som si myslela, že to bude z hrádze, resp. z vnútra sliznica alebo čo, ale to krvácanie pravdepodobne bude z krčka.
Som očkovaná proti HPV, pohl.choroby negatívne. Čakáme ešte na HPV výsledky.
Podarilo sa vám toho krvácania zbaviť? Zlepšili sa výsledky? Vôbec neviem čo by to mohlo byť a som v strese. S gyn komunikujem, mne zaujíma či mal niekto podobnú skúsenosť a či to nebola rakovina alebo predrakovinove zmeny .. ďakujem za normálne odpovede

anonym_e382b0
Včera o 21:25

Áno mala, mala som zlé cyto a potom som bola na konizácií a odvtedy ok

anonym_1e9961
Včera o 21:45

@anonym_autor ahoj, mala som horsie výsledky ako ty, karcinom exocervixu a po každom sexe som nekrvacala. Skor som krvacala alebo teda vyrazne špinila mimo ms aj ked nic nebolo.
Uz som vela rokov po tom, a občas som mala krv po sexe v období ovulacie. Moja gyn si myslí, ze mozno nejaka oslabenejsia cievka praskla a tak, vsetky výsledky mam ok, aj ked mi vyšiel ascus, je to v poriadku, hpv test ok.
Nemáte drsnejsi styk? Alebo je partner dost obdarený? Alebo vniká aj prstami? Žeby nejaky záškrab nechtom.

weronka31
Včera o 22:03

Mala som to tak asi 2 roky po konizacii... zostal mi ascus a ako pises, po kazdom sexe krvacanie. Navyse spinenie pred aj po cykle. Doktorka navrhovala zmrazenie krcka s dusikom, ale otehotnela som a po porode problemy prestali

maudjorgensen
Včera o 23:20

Dajte si pozor na ľudí, ktorí sa vydávajú za kúzelníkov, a tu ma traja z nich podviedli. Stratila som viac ako 1 570 dolárov, kým ma kamarát neodporučil Dr. Ilekhojiemu, ktorý vykonal rituál zmierenia, aby som sa vrátila k otcovi mojich detí po tom, čo nás opustil viac ako 3 mesiace. Môj bývalý je úplne späť a žijeme v mieri a harmónii. Veci sa zlepšili a som naozaj šťastná napriek všetkým peniazom, ktoré som prehrala kvôli ľuďom. Účtoval mi len asi 450 dolárov, za ktoré kúpil všetko, čo som potrebovala, a to je všetko, čo minula. Ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho a on vám pomôže. WhatsApp +2348147400259 alebo mu e-mail: gethelp05@gmail.com