Ako riešiť problémy s intímnymi partiami?
Ahojte ženy,
mala by som na vás prosbu, resp. vaše skúsenosti, či ste mali podobné problémy, čo sa týka intímnych partií. Zaoberám sa s tým už nejaký čas a neviem si rady.
Týka sa to konkrétne troch vecí a neviem zistiť príčinu vzniku, napr. ako je tam dole vchod zadný a pošva, tak ten "mostík" medzi tým, tvoria sa mi tam také ranky pripomínajúce reznutie od papiera, potom začervenanie a svrbenie pyskov ohanbia, niekedy aj bolesť a nakoniec ako je klitoris, tak na vrchu ako začína vchod, tak tam sa mi tvorí tiež taká rezná ranka.
Prosím, mali ste už niektorá s týmito skúsenosti a ako ste to riešili? (ku gynekologičke pôjdem, len ma zaujímal aj váš názor).
Ďakujem 🙂
Moze to byt všeličo.
Ked sa tvoria ranky zvacsia to znamena ze je posva suchá. Skus intímny gel Vagisan je to hydrogél ktorý posvu zvlhči.
Občas sa to môže tvoriť aj ked ma zena nohavičky teplo uzavretý priestor. Zaparenie
@michel_152 najpravdrpodobnejsie mykoza alebo mozno aj bakterialna infekcia. Necakaj, chod na gyndu.
@michel_152
@michel_152 ja som mala presne co tt, aj som sa s tym dlho trapila. Gyn ma poslala na kozne, kozna mi predpisala clobetazonovu mast a pomohlo to.
Inak som skusala xy roznych kremov, masti a nepomohlo nic.
@michel_152
@michel_152 ja som mala presne co tt, aj som sa s tym dlho trapila. Gyn ma poslala na kozne, kozna mi predpisala clobetazonovu mast a pomohlo to.
Inak som skusala xy roznych kremov, masti a nepomohlo nic.
@anonym_65779d na ktoré z toho presne to pomohlo? a už sa to neobjavuje? vyliečilo sa to?

@michel_152 svrbenie, zacervenanie, drobne ranky - ja by som to tipla na mykozu alebo kontaktnu alergiu. Ale nestracaj cas a chod na gyndu, same sa to nevylieci.