icon

Ako riešiť problémy s menštruáciou?

3. aug 2025

Keď mi nechodí menzes na vyvolavacky alebo čo mám robiť?

zuzinka888
3. aug 2025

No ist ku gynekologovi- aby zistil pricinu a nasadil liecbu

anonym_bb1b81
3. aug 2025

Nie je to nutné... môžeš ísť aj do cukrárne 😉

zmrzlinka2021
3. aug 2025

@anonym_autor nič nie je nutné, ani liečba 😉

autor
3. aug 2025

A stane sa mi niečo keď budem bez menzesu ?

stellarstar
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor treba ist ku gyn aby zistil prečo ti ms nechodí a nasadi adekvátnu liečbu

viestta
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor raz umries ci ho dudes mat alebo nie, ale to, ze ho nemas znaci, ze ne si v poriadku. Ale naozaj nikto ta k doktorom chodit nedonuti, je to tvoje rozhodnutie.

lindous
3. aug 2025

Ako dlho nechodí?

autor
3. aug 2025
@lindous

Ako dlho nechodí?

@lindous som 57DC

anonym_2ce0fe
3. aug 2025
@anonym_autor

@lindous som 57DC

@anonym_autor nepisala si tu nedavno? Nie si to ty s obezitou?

lindous
3. aug 2025

Neviem, či už si to nejak riešila alebo nie, lebo tiež sa mi marí nejaká taká diskusia, že hej.. .taktiež nevieme nič o tvojom celkovom stave, takže toto treba proste riešiť s doktorom, nie cudzími ženami, zavolaj si tam, povedz čo je vo veci a oni ti povedia či prísť znova (ak už si bola) a kedy prísť...

koniarova
3. aug 2025

Vek, ťažkosti? Test? Málo informácií.

unicornlady
3. aug 2025

@anonym_2ce0fe tiež si myslím, že je to ona. Ale nerozumiem tej skratke "57DC", čo to znamená. A že sa hanbí ísť k dr.
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/hanbim-sa-ist-k-gynekologovi-co-ak-ide-o-pcos/

Autorka, sú rôzni doktori. Sama o tom viem svoje, dosť som si ich pobehala. Ale ide o tvoje zdravie, tak o seba zabojuj ;)

baboadel
3. aug 2025

Áno, treba ísť 100%, strata menzes značí nejaké zdrav problémy, to musí riešiť lekár. Tu na MK to nevyriešiš.

eleanor2510
3. aug 2025
@unicornlady

@anonym_2ce0fe tiež si myslím, že je to ona. Ale nerozumiem tej skratke "57DC", čo to znamená. A že sa hanbí ísť k dr.

Autorka, sú rôzni doktori. Sama o tom viem svoje, dosť som si ich pobehala. Ale ide o tvoje zdravie, tak o seba zabojuj ;)

@unicornlady 57. den cyklu

unicornlady
3. aug 2025

@eleanor2510 Vďaka. Lebo ja som ani v tej predošlej diskusii tomu nerozumela.

eleanor2510
3. aug 2025
@unicornlady

@eleanor2510 Vďaka. Lebo ja som ani v tej predošlej diskusii tomu nerozumela.

@unicornlady niet za co, ja som to tiez az tu na koniku pochopila, ze sa to pouziva ako bezna skratka aj pri tehotenskom testovani a podobne 🙂

anonym_6336b5
3. aug 2025

Mna trápi nieco podobne ale ja mam PCOS a 28 rokov a niekedy mam aj 65DC a posledné mesiace len spinenie a nie poriadnu menštruáciu :/ momentalne mam nasadený metformin tak uvidime

saxana000
3. aug 2025

Cely zivot mam.menzes tak2-3x do roka mam.dve zdrave deti prirozdene plus este jeden MA
Riesenim by boli hormony..dakujem neprosim neriesim.
Fakt mi k zivotu nechyba...

autor
3. aug 2025
@saxana000

Cely zivot mam.menzes tak2-3x do roka mam.dve zdrave deti prirozdene plus este jeden MA
Riesenim by boli hormony..dakujem neprosim neriesim.
Fakt mi k zivotu nechyba...

@saxana000 prosím ťa ako sa ti podarilo otehotnieť bez menzesu ? Ja sa bojím, že to nepôjde.

saxana000
4. aug 2025

Ja dom napisala ze menzes mam 2-3x rocne co predchadza menzesu?ovulacia... trafili sme to jednoducho.

ivka818
5. aug 2025

@anonym_autor podľa mňa mas hormonálnu nerovnovahu. Buď máš vyšší estrogén alebo progesteron. Riešila by som to s gynekológom pripadne sa da volne na nete kúpiť nieco na hormonálnu rovnováhu