icon

Ako riešiť pupáčiky na zadku počas leta?

19. aug 2024

Ahoj Baby... neviem co naozaj už s tým ale proste niekde nemám pupaky ani na tvrai ani na rukách proste vždy na zadku.. cez zimu máličko ale cez leto proste mam saty nebodaj sadnem na nejakú sedačku niekde v kaviarni alebo v čakárni a proste hneď za deň vyhadzany zadok.. proste aj keď mam plavky svieti to strasne.. co mam robiť s tým... ďakujem za rady

autor
19. aug 2024

*Nikde*nemám oprava hore

pluss
19. aug 2024

Skús vitC..mne to raz kožná spominala

malinka03
19. aug 2024

Imazol mne pomohol

ina2405
19. aug 2024

A to si sadáš s holým zadkom na sedačku? Také krátke máš šaty? Však to je veľmi nehygienické. Svojho času som mávala vyrážky, ale nenosila som krátke veci. Nenosíš prádlo krajkové z umeliny? Lebo teraz v lete sa človek spotí, z toho by to mohlo byť.

labky613
19. aug 2024

Možno pomôže zmena spodného prádla...Ak ti nesedí, tak práve môžeš mať vyrážky. A známa s týmto problémom používala nejakú penu od Seni, pomohlo cca za deň. 🙂

autor
19. aug 2024

@labky613 za deň? Neviete presne akú?

labky613
19. aug 2024

Zistila som :D *Seni čistiaca a ošetrujúca telová pena s panthenolom* v takej tube, ako keby sprejovej a má ružový štvorček na sebe.* Už to lepšie nepopíšem, tak hádam pomôže...

autor
19. aug 2024

@labky613 ďakujem už som ju objednala 🤗🤗 snáď pomôže... lebo som zúfalá z toho .. vyzerá to v spodnom prádle a plavkách hrozne
Samozrejme ďakujem aj za ostatné rady

labky613
20. aug 2024

Malo by pomôcť. Tak snáď nesklame...predsa každému pomáha niečo iné, ale tak za pokus to minimálne podľa mňa stojí.🙂

autor
1. sep 2024

@labky613 ďakujem tak už cca 7 dní používam a 90 % pupakov zmizlo 🤩🤩🤩

labky613
4. sep 2024

Som rada, že pomohlo❤️