Ako riešiť rybací zápach z pošvy po sexe?
Ahojte mamičy. Mam taky problém , že vždy po sexe cítim rybaci pach tam zdola 😓 Už som si kupila canesten tablety 6 dní , bolo dobre ale akonahle som mala sex s manželom znova ten istý smrad. Tak som si kupila probiotika do pošvy , bolo znova dobre a ako nahle som mala sex s manželom znova sa mi to vrátilo. Teraz som našla 6 tabletiek fluomizinu tak skusim si dať ešte to 😓 na gyndu sa mi bude dať isť v pondelok o týždeň. Prosím , čo to môže znamenať? Môže mať aj muž nejaku infekciu? Ako ho preliečim? On nechce ani slovo počuť že pôjde k urologovi a dnes sme sa teda kvôli tomu aj pekne pohadali.....
Tu by si zrejme cítila, že máš problémy. Výtoky, svrbenie ...
manzel nepojde k urologovi? Tak nebude sex. Uplne jednoduche. Normalne mu povedz, ci ma 12 rokov, ze robi taky cirkus. A ty chod ku gynekologovi nech ti spravi stery a kultivaciu. Ak sa ti potvrdia chlamydie tak nemusis manzela posielat k urologovi ale seba k pravnikovi.
Inak ja som takto prisla, ze ma ex podvadza 😅 Lekarka mi potvrdila chlamydie a jasne mi oznamila, ze to z bazena asi nebude ako mi tvrdil ex. Nakoniec sa ukazalo, ze ten bazen sa volal Aneta.
Áno zabudla som dodať , že ja necítim žiadne svrbenie ani pálenie ani bolesť nič. Vytok mam , ale myslim že taký normálny. Skôr ma trápi ten zapach , som stoho už na nervy 😥
@kittykat22 ach, to hadam nie ..mame dve male deti 😔
Infekcie su rozne, nie vsetky su hned z nevery... ejakulat muza moze paradoxne smrdiet po rybach z vela dovodov, napriklad aj zle fungujuca pecen alebo zle stravovanie... klidek... chapem nervy a myslienky ale ma to velmi vela vysvetleni - prilis vela na to, aby si hned balila kufre s detmi...
takze ty si po 2 porodoch a nenapadne ta nic lepsie, len so seba sypat nejake veci, miesto toho aby si isla na gynekologiu? 🙄 Nemyslis vazne ... Zajtra zavolaj a objednaj sa.
Problem bude mať skôr on
To budeš mať gardnerella vaginalis, pri kontakte so spermiami sa znásobuje ten zápach a tím, že si to z časti preliečila tak výtok nemáš. Treba ale gynekológovi, dá ti antibiotika.
Vakterialna infekcia sa moze prejavovat iba zapachom. Bez gyndy sa nepohnes, potom uvidis, ci treba aj chlapa liecit.
a nemavas to vzdy iba po sexe? ua inych okolnosti sa ti to nedeje? a pouzovate ochrnau, alebo ide vsetko do teba?

Tak nech si da kondom... ty si zajdi ku gynekologovi, ked nemas problem ty, ma ho on...