icon

Ako riešiť silnú bolesť pri styku po náraze do krčka maternice?

Včera o 19:00

Ahojte idem si sem s plačom po radu. Možno zlá anatómia.. Neviem. Polohou to vôbec nie je v každej je bolesť po náraze silná. Partnerom to nie je. Nie je extrémne obdarený a mala som to s každým partnerom. V lubrikacii to nie je som príliš vlhká stále. Koľkokrát sa snažím na nič nemyslieť užiť si to a zrazu ma z toho vytrhne silná bolesť keď mi partner zasiahne krcok. Dnes ma to bolelo obdobne ako keď sa mi spúšťa menštruácia. Je jedno v akej fáze cyklu som proste to boli. Používam kalisok so zavádzaním nie je problém ani nepreteka takže asi je anatomicky v správnej polohe ale ja mam pocit ze je veľmi nízko nech sa to vezme akokoľvek. Poloha zozadu sa nedá to bolí každý naraz. Keď som na ňom musím dávať veľký pozor pohyby spredu dozadu sa nedajú to cítim pnutie a pohyby hore dole nuž.. Musím opatrne a nie až ku korenu. Iné polohy sú o tom istom. Dlho som kvôli tomu nemala sex nechcela som sa do toho púšťať kvôli tomuto. No dnes som si v sladkej chvíľke spomenula prečo to vlastne nerobíme. Bolesť otrasná. Sú nejaké cviky? Nejaké riešenie? Ako ten krcok dvihnut vyššie.? Nie je možné aby som už pomaly pri 10cm vnútri cítila bolesť. Proste to tam zavadzia. Elasticita je v pohode posvove steny sú viac od seba než keď nie som vzrušená ale toto ma fakt ničí. Som po dvoch pôrodoch posledný pred 8 rokmi. Nemám prolaps ani oslabené panvové dno. Lekárka nerieši problém nevidí vraj si mam kúpiť mesocainovy gél na bolesť. Ale to nič nerieši.

anonym_2af0b0
Včera o 19:56

Bolo to aj pred porodmi?
Skusila by som nazor druheho lekara.

anonym_7dca1f
Včera o 20:37

@anonym_autor zmeň lekárka. Ale čím skôr! Osobná skúsenosť. Toto nemá bolieť.

zuzanka.zuzu
Včera o 20:46

juj toto celé zle 🥺 tiež odporúčam zmeniť lekára a skúsiť gynekologickú fyzio. držím palce. o rok daj vedieť ako si pokročila

ukulela
Včera o 21:03

Hľadala by som názor iného lekára.