icon

Ako riešiť svrbenie malých pyskov?

27. jan 2025

Ahojte, som momentálne chorá v piatok som mala teplotu 38 tak som si dala na noc panadol avšak mala som aj menštruáciu a myslím že ako som sa v noci veľmi spotila a mala som vložku sa mi to tam nejak zaparilo alebo čo 🤷🏻‍♀️. V sobotu som nepozorovala nič, no v nedeľu začalo svrbenie a bolo to tam riadne červené, prvé čo mi napadlo či uvariť repík a harmanček a urobiť si obklady, našla som doma aj beliema čapíky, dnes je to trochu lepšie aj menej červené. No tie malé pysky mám pocit že sú akési tvrdé alebo opuchnuté, kamarátka mi povedala že ma doma jenamazol krém tak mi ho zajtra podá, výtok nemám. Nevedeli by ste mi prosim niečo odporučiť? Na gynekológiu by som sa vedela dostať až budúci týždeň, ale možno to dovtedy aj prejde, ďakujem

viestta
27. jan 2025

V prvom rade umyvat po kazdej potrebe. Ked nemas bidet, tak flasa s teplou vodou so sebou a zakazdym dokladne oplachnut (bez mydla a pod) a vysusit. Mozes pouzit aj nieco na vaginalnu mykozu

autor
27. jan 2025

Ďakujem budem na to mysliet, som doma momentálne takže nosím iba bavlnené veľké nohavice aby to dýchalo.

danielahamar
27. jan 2025

Hypermanganove kúpele, proti svrbeniu antihistaminiká a žiadne mydlá voňavé a aviváž

autor
27. jan 2025

Osobne si myslím že mám oslabenú imunitu a je to aj z toho 😕 od soboty mám nonstop teplotu od 36,8-37,2 čo je síce iba mierne zvýšená ale normálne mávam 36,4.

glade22
27. jan 2025

Píšeš, že si doma, tak šup ku gynekologicke

autor
27. jan 2025

Moj ma dovolenku do budúceho týždňa

glade22
27. jan 2025

Tak ale niekto ho snáď zastupuje