icon

Ako riešiť vpáčené bradavky vo vzťahu?

10. apr 2024

Ahojte žienky, nájde sa tu nejaká ktorá má vpáčené bradavky? Ako to riešite pred partnerom? Normálne ste mu o tom povedali alebo ste počkali kým si to všimne sám? A ako reagoval? Ja mám posledný stupeň vpáčenia a pri stimulácii sú stále schované vnútri. Mám z toho veľké komplexy, nedokážem si nájsť kvôli tomu frajera a pri predstave že ma uvidí nahú "bez bradaviek" je mi nevoľno. Bojím sa že by som ho kvôli tomu prestala priťahovať. Premýšľam aj nad operáciou, ale momentálne sa riešim s jedným chalanom, zatiaľ sa iba nezáväzne stretávame, ale už teraz ma desí tá predstava vyzliecť sa pred ním...

gulka123
•
10. apr 2024

Je to niečo za co TY nemôžeš🙂 nehanbi sa za niečo co si nedokázala ovplyvniť 🫶🏻❤️

lakebabe
•
10. apr 2024

Ty za to nemôžeš moja sestra to mala, ale poteším ta robia to uz skoro všade tristo eur stala jedna bradavka bol to ambulantný zákrok pri lokálnom unrtveni a bola tam ani nie hodinu takže za mňa ak ti to ma spôsobovať také komplexy a neskôr problémy s kojenim by som zvazila zakrok. Je to ozaj ambulantna záležitosť a neľutuje to

jajana_2
•
10. apr 2024

Haha, na tomto sa smejeme s mužom doteraz 😅 ja ich mám tiež také.. tiež som mala z toho trochu stres, predsalen nie je to úplne bežné... A boli sme sami v parku, som začala konverzáciu: že vieš ja mám takú vadu jednu na sebe.. a som mu to povedala.. a on sa začal smiať že pre boha čo riešim, že už sa zľakol že mám nejaký malý penis alebo čo 🤣😅🤣 a potom povedal že však to je zlaté.. takže nerieš.. keď je chlap normálny tak to nebude riešiť.. 🙂

gubka2023
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
10. apr 2024

Baby a mate ich take ako keby iba “jamky”? Ja sa nemozem pomaly ani do zrkadla na ne pozriet lebo to nevyzera dobre a este aj dvorce mam malicke a v tom tie jamky no hroza 😃 Neviem ako to poviem mojmu buducemu kedze nerada sa rozpravam o takychto veciach..

zafir01
•
10. apr 2024

Áno jamky normálne a k tomu som mávala psia A- veľkosť ...má to veľmi vela žien . Nemusís mať komplex . Inak sa to dá aj operovať . A teda možno ti dám nádej , po pôrodoch a po Tom čo dom dojčila aspoň krátko posledné dieťa ,tak jamky už nemám . Mam ploche ,s tým ,že keď je chladno alebo pri stimulácii vybehnú von . A teda aj veľkosť také pevne B čka . Muž je spokojný ,ja tiež .

autor
•
10. apr 2024

@zafir01 a pri dojceni si nemala komplikacie ked bradavky neboli vonku? Dietatko sa prisaje aj tak?

jajana_2
•
10. apr 2024

Jasne, najmenšie prsia na svete jamky namiesto bradaviek, malé dvorce.. a som tu, vydatá, tehotná 😁 a už teraz vidím že sa tie prsia menia.. uvidíš že keď spoznas niekoho fakt normálneho nebude to riešiť, potom som bola za to dokonca rada ani podprsenku som nenosila v lete 😅

zafir01
•
10. apr 2024

Pri prvých dvoch deťoch som mala . Ale tam nebolo toľko info o Tom ,v nemocnici minimálna podpora .
Pri poslednom nebol problém . Dcéra sa krásne prisala na cely dvorec a saním si bradavku vytiahla .

autor
•
10. apr 2024

@jajana_2 presne tak to mam aj ja s tou velkostou 😃 dakujem vam vsetkym za povzbudenie, je dobre vediet ze nie som v tom sama 😊

sonulka8
•
3. jún 2025
@lakebabe

Ty za to nemôžeš moja sestra to mala, ale poteším ta robia to uz skoro všade tristo eur stala jedna bradavka bol to ambulantný zákrok pri lokálnom unrtveni a bola tam ani nie hodinu takže za mňa ak ti to ma spôsobovať také komplexy a neskôr problémy s kojenim by som zvazila zakrok. Je to ozaj ambulantna záležitosť a neľutuje to

@lakebabe ahoj,prosim ta kde jej to robili? Potrebujem to riesit,dakujem

lakebabe
•
13. jún 2025
@sonulka8

@lakebabe ahoj,prosim ta kde jej to robili? Potrebujem to riesit,dakujem

@sonulka8 Košice nejaká súkromná klinika ale presný názov kliniky teraz neviem ale čo mám info viem ze to robia skoro všade kde aj takéto plastické zákroky a prsia skus obvolat v tvojom meste