icon

Ako riešiť výtok, akné a chrípku?

dena424
27. jan 2024

Ahojte mala som normalne menštruáciu len na začiatku to začalo hnedym až čiernym vytokom... A tiež tak skončili hneď po skončení som dostala chrípku a o 5 dni nato sa objavil zase vytok...robi sa mi akne po celej tvary a už asi 3 dni do seba nič nedam stačí mi raz do niečoho zahryznúť a som plná možno to je stej chrípky... neviem či je to tým že mam pco a sa to prejavuje alebo môže ísť o zapal alebo tehotenstvo pre to sa to tu pýtam lebo kým ma objedna lekárka tak bude ďalší rok.. Stretol sa stym už niekto? Za každú radu ďakujem

amalka147
•
27. jan 2024

A test si si robila?

domka222
•
27. jan 2024

No akú radu? Neverím, že keď sa obj u lekára budeš čakať rok. A akútny stav vie vyšetriť aj bez objednania

dadka1997
•
28. jan 2024

@dena424 mala si menstruaciu, po nej si ochorela, nechuti ti jest a do toho si dostala vytok, a mas akne.. test si si robila, preco prave tehotenstvo ta napadlo?

Skor si myslim, ze si mala kratsiu ms (ak to aj vobec bola ms) preto, lebo uz v sebe si mala nejaku virozu, a vytok a akne by mi prislo bud , ako pocas plodnych dni, alebo pms ..

K lekarovi sa bezpodmienečne musis objednat ako akutny pripad, a urcite ta vezme

dena424
autor
•
28. jan 2024

@dadka1997menstruaciu som mala 6 dni a normálnu a ten rok že ma objedna bolo obrazne že to dlho trvá nenapadlo ma prave tehotenstvo pytala som sa či to je chripka akebo čo to môže byť

dena424
autor
•
28. jan 2024

@domka222 myslela som to obrazbe že to dlho trvá

dena424
autor
•
28. jan 2024

@amalka147 zatiaľ nie