icon

Ako rýchlo ste otehotneli pri nepravidelnom menzese?

atka1989
24. jan 2015

Mam nepravidelný menzes bez vyvolávačky mi nedôjde neberiem žiadne lieky nato chcem sa opytať ci vôbec mam šancu otehotnieť ?

mata1001
24. jan 2015

Mas sancu,ja som bola na tom podobne.dr mi predpisal clostybegit v lete,a v decembri som bola tehu....drzim ti palce

666tinka
24. jan 2015

No ja som mala nepravidelnú niekedy aj 2 týždne meškala ,ale nebrala som vyvolávacku nič a na prvý pokus som otehotnela...vyskúšajte držím palce

domitko
24. jan 2015

Ahoj, ja mam tiez nepravidelny menzes, dr mi dala aj duphaston na upravu, aj tak mam cca 40 dnovy cyklus.. a nedari sa uz pol roka :(

alby2014
24. jan 2015

Ja som mala absolutne nepravidelny cyklus, ktory na akykolvek stres reagoval stylom, ze vypadol na cele mesiace, rekord bol 6 . Bolo to takto od puberty az skoro do 30tky. Nejak som to neriesila, kym som nezacala chodit so svojim manzelom a bolo my jasne, ze dieta budeme chciet a hned. Vylucili sa PCO, endometrioza etc. Doktor mi poradil schudnut, nebola som tucna, skor dievca krv a mlieko. Schudla som 8 kil, zacala behat. Cyklus naskocil na 34 dnoch, neskor sa upravil na 29 - 31 dni. A 6.septembra som sa vydala a zacali sa snazit uz cez svadobnu noc a 6.12 som mala pozitivny test. :D a to fkat pri mojich cyklos nikto tak skoro necakal.

werka_t
24. jan 2015

Hned a bez liekov

galaxy
24. jan 2015

robila som si ovulačné testy,-na 1x 😉

nkem
24. jan 2015

tiež hneď...

mlil77
24. jan 2015

Moja znama otehotnela aj ked jej lekari vraveli ze nikdy mat babo nebude. Tusim mala jeden cely a pol vajecnika vyoperovany a rok nemala emko. Bola silne veriaca. S muzom si adoptovali babatko no a aj otehotnela a ma krasneho synceka. Takze zazraky sa deju. ja osobne si myslim, ze velmi vela robi psychika.

lusyinka
24. jan 2015

Ja som mala cyklus kadejaký, načas mi prišli v živote možno 2x... Snažili sme sa pol roka, potom som navštívila gynekológa, ktorý mavyšetril, že všetko je ok a ak do 3 mesiacov neotehotniem, začneme riešiť...po 3 mesiacoch som prišla tehotná... Takže nám to trvalo 9 mesiacov 🙂

somtoja13
24. jan 2015

Ahoj ja som mala tiez velmi nepravidelny cyklus a cielene sme sa nesnazili ale ked sme si uz povedali ze chceme najprv som bola u lekara na testy a dal mi tabletky aby som mala ovulaciu pravidelnu a hned prvy mesiac uzivania som ostala tehotna.Drzim palce

ladore
25. jan 2015

Za seba ti mozem povedat nepravidelny vypadnuty aj na 3/4 roka...dufastom, clostyl, vyvolavacky a nic nic nepomohlo a zrazu na prehliadke mi doktorka povedala ze som v 3 mesiaci a...takze da sa aj bez ms ostat tehu sim zivym prikladom ;)