icon

Ako rýchlo zahojím ranku na pysku?

simiis
15. jan 2025

Dobrý deň,

Mám menší (väčší) problém. Asi dva dni dozadu som začala pocitovať také štípanie v intimnej partii. Neriešila som to až pokým som dnes nebola na WC. Po utretí toaletnym papierom som zacítala ale, že brutal štípanie v jednom bode. Tak som sa pozrela a zistila, že na jednom pysku, kúsok od klitorisu na vonkajšej strane mám akoby malú trhlinku alebo škrabanec. Neviete niektorá poradiť, ako som sa mohla k niečomu takému dopracovať? Viete poradiť ako to čo najrýchlejšie zahojiť?
Nemám žiadne iné problemy len tá jedna trhlinka/škrabanec.
Za všetky rady, ktoré pomôžu alebo by mohli pomocť voperd ďakujem. 🙂

miadi
15. jan 2025

Netusim ako si sa k tomu dopracovala. Mozno sexom alebo zlym oblecenim ci fyzickou aktivitou .. daj si sol do vane alebo lavora na dezinfekciu.. ( vela soli malo vody) prestane na chvilku svrbenie. A potom si na to Daj nejaky krem antimikozovy urceny pre tuto oblast alebo sudokrem ak mas doma ak nie v lekarni ti poradia co naj.

simsalabim
15. jan 2025

@simiis trhlinky mozu byt prejavom mykozy.

brrunetkaa
15. jan 2025

Neporezala si sa ziletkou? Alebo uskrabnutie… ja som tiež takto minule mala ranku resp akoby škrabanec ani neviem ako som si to privodila. Natrela som bepantenom a už na druhý deň bolo všetko OK

nivea123
15. jan 2025

Ialugen

ina2405
15. jan 2025

@simiis cicatridina mastička

janinah
15. jan 2025

Betadine roztok potierať

simiis
autor
17. jan 2025

Ďakujem všetkym za radu, ešte v den prispevku som vyskúšala natrieť ten škrabanec tea tree olejom a vcera už nebol, nič nebolelo 🙂