Ako rýchlo zahojím ranku na pysku?
Dobrý deň,
Mám menší (väčší) problém. Asi dva dni dozadu som začala pocitovať také štípanie v intimnej partii. Neriešila som to až pokým som dnes nebola na WC. Po utretí toaletnym papierom som zacítala ale, že brutal štípanie v jednom bode. Tak som sa pozrela a zistila, že na jednom pysku, kúsok od klitorisu na vonkajšej strane mám akoby malú trhlinku alebo škrabanec. Neviete niektorá poradiť, ako som sa mohla k niečomu takému dopracovať? Viete poradiť ako to čo najrýchlejšie zahojiť?
Nemám žiadne iné problemy len tá jedna trhlinka/škrabanec.
Za všetky rady, ktoré pomôžu alebo by mohli pomocť voperd ďakujem. 🙂
Neporezala si sa ziletkou? Alebo uskrabnutie… ja som tiež takto minule mala ranku resp akoby škrabanec ani neviem ako som si to privodila. Natrela som bepantenom a už na druhý deň bolo všetko OK
Ďakujem všetkym za radu, ešte v den prispevku som vyskúšala natrieť ten škrabanec tea tree olejom a vcera už nebol, nič nebolelo 🙂

Netusim ako si sa k tomu dopracovala. Mozno sexom alebo zlym oblecenim ci fyzickou aktivitou .. daj si sol do vane alebo lavora na dezinfekciu.. ( vela soli malo vody) prestane na chvilku svrbenie. A potom si na to Daj nejaky krem antimikozovy urceny pre tuto oblast alebo sudokrem ak mas doma ak nie v lekarni ti poradia co naj.