icon

Ako sa chránite pred slnkom?

naomi_naomi
3. aug 2017

Ahojte baby BRUTALNE som sa SPALILA na dovlenke bola som aj natreta teraz som zacala citat o tom viac nasla som toto:
d.websupport.sk
baba tam písala vela vychytavok poznate ich? viete mi nieco okrem toho odporucit DAKUJEM za kazdu odpoved spalena uz nie som ale prevencia! :* aj nieco pre deticky dakujeeem

zuzitko74
3. aug 2017

Ja chodím s deťmi von až okolo 16 tej.

0silvia0
3. aug 2017

@naomi_naomi to čo je za otázka? Veď netreba na slnko liezť keď najviac páli, to je všetko...

natalka13
3. aug 2017

zeby natret sa kremom a chranit sa pred slnkom aj ,oblecenim,klobukom a nebyt na slnku cez obedne hodiny....?

lululilien
3. aug 2017

Akým číslom faktoru si sa natierala že si sa spálila? Ja žijem v taliansku a nestačím sa čudovať ako sú niektorí spálení. Ja sa na dovolenke mažem krémami 50, 30, a posledné 2-3 dni aj 20. Deku máme na slnku aj v tieni. Domov sa vraciam pekne hnedá. A neležím na deke, ale hýbem sa, hrajem sa so synom a šnorchlujem. Tak sa opálim aj rovnomerne. Krém s faktorom 20 mám stále pri sebe a nižší faktor si ani nedávam. A ešte mám minitubu 50+ pre každý prípad. Moja rada: Ešte pred dovolenkou chodiť na záhradu alebo na kúpalisko a chytiť základ! .... Po každom kúpaní sa znovu natrieť. A natrieť si znovu aj tie časti tela ktorými sme sa dotýkali, ležali na uteráku a znovu ich chceme vystaviť slnku. Stránku som načítala, veľa zdaru budúcej dovče 😉

lululilien
3. aug 2017

*nečítala

lavender273
3. aug 2017

Neleziem na slnko ked najviac pali, som co najviac v tieni. Nedavam si ziaden opalovaci krem takze som max 20 min na slnku a potom do tiena.
Samozrejme spalila som sa uz aj ja ako nemecky turista a potom uz len aloe vera, jogurt atd atd