Ako sa používa Betadine?
@bogierka to som takúto reklamu zatiaľ ešte nejak nepostrehla, budem musieť dávať asi lepší pozor, keď už ide telka doma :D Ja to poznám nie takto z reklamy, ale tuto som sa dočítala a dostala odporúčanie.
@bukajka_mata a tak to ja som len tak spomenula, ze som ju videla aj v televizii, len si teraz neviem spomenut na to, na akej stanici to bolo. ale ved to je aj jedno. no tak to je super. aj ste ju teda uz stihli pouzit?
kocky, mala by som otazocku, davali sme nasu fenku kastrovat a veterinarka mi vravela , ze mozem pouzit aj betadine. je teda vhodny aj na osetrovanie zvieratiek?
@evinea Ano? On je taky, ze tie kiahne uplne zahoji? My sme este kiahne nemali, ale co nie je moze byt, clovek nevie odhadnut, kedy to pride a je asi dobre vediet, ako reagovat, co na to dat, pretoze ja by som asi zvolila taky ten klasicky puder na to. Kedysi totiz byvalo len to.
@eeffka heh tak ci na bielo pomalovana alebo na hnedo, tak to si myslim, ze je asi jedno hlavne je, aby to svrbenie co najrychlejsie presl. no aj pre mna je to v celku novinka, som vobec nevedela, ze sa da aj takto vyuzit
@bibiana177 pri nom je vyhoda, ze sa da pri viacerych veciach vyuzit. ci uz nejake poranenie typu odrete koleno, alebo porezanie, aj popalenie atd. to je aj dost velka vyhoda, ze nemusis mat potom neviem kolko toho doma.
dakujem ti za tip, aspon som mudrejsia odteraz. hej hej take veci su najlepsie, clovek nemusi potom tolko zhanat a nemusi mat doma ani kvantum veci
@bogierka nooo veď jasné, to je podľa mňa jedno. A keď ju dávajú na jednej stanici, tak začnú aj na ostatných. Však to teraz je také obdobie, keď je konečne teplo, viacej sa začne von chodiť, takže aj tých úrazov bude viacej. Vieš čo, u nás je to už overené, nie raz sme použili.
@bukajka_mata no ved jasne, to som len tak napisala, ze uz som ju videla aj takto v reklame. tak ono sa takato ve proste zide a kazdy si myslim, ze by mal mat nejaku tu dezinfekciu doma
@bogierka tiez som toho nazoru. teraz uz ked som taka zabehnuta aj doma vo vlastnom aj ako matka, tak uz mam take svoje veci overene a hlavne mi hadam nic dolezite doma nechyba. ale v tych zaciatkoch to bolo akoze biedne niekedy, doma dokopy nic nebolo, nevedela som co je potrebne mat a co nie. aj tu dezinfeciu som zhanala po susedach raz, to si pamatam.
A tak treba to brat tak, ze aspon poklabosis so susedmi. Ako nie je to nic, za co by sa mal clovek hanbit a podla mna sa take proste stane kazdemu. Hlavne je, aby aspon niekto nieco mal
@fabrika To je práveže podľa mňa taká situácia, že len pribehneš, vysypeš, čo potrebuješ a na nejaké klábosenie neostáva čas :D Lebo tak keď ide o nejakú ranu, tak to je najlepšie čo najskôr očistiť a ošetriť.
to je pravda, no aj tak je najlepsie mat nieco take doma, lebo spoliehat sa na susedov, ktori ani nemusia byt doma, to asi nie je najlepsie. a zas ved dezinfekcia nie je draha vec. mna by zaujimalo, aku mate doma vy, na co si pri nej davate pozor?
no ak sa stane, ze je dezinfekcia po zaruke, je moze ju este bezpecne pouzit?

@bukajka_mata to ale asi skor, ze to bude ako taky sprievodny jav, nie? nieco ako vedlajsi ucinok, by som skor povedala. a aj to neviem, ci kazda dezinfekcia takto funguje. ked mam pravdu povedat, tak s tymto zamerom som zatial este dezinfekciu nepouzivala 🙂