icon

Ako sa prejavuje predmenštruačný syndróm?

evkaap
27. okt 2024

Žienky , ako sa u vás prejavuje? Koľko trvá? Kedy vám nastupuje? Ja som už v koncoch.

betulinka1
27. okt 2024

@evkaap 7 dni pred a je ako hodinky 🤣🤣🤣 mne celkom pomaha pupalka

denisa_deniska
27. okt 2024

@evkaap mne ho zmierňuje alchemíkový čaj, robím si ho pravidelne

evkaap
autor
27. okt 2024

@denisa_deniska a aké máš priznaky

mirola
27. okt 2024

u mna zacina prakticky po ovulacii.. prejavuje sa hlavne naladovostou, vyssou mierou asertivity, vnutornej agresivity, a ja hovorim zastretim mysle.. nie je to stale ale striedavo oblacno slnecno.. zaujimave ze tento stav nepocitujem k avojmu dietatu a zenam.. ani v praci.. len k muzom 😅.. telesne pocitujem bolest prsnikov, krize, hlava, viac ma nafukuje.. dva dni pred MS.. by som zozrala kona.. hned ako fostanem MS sa psychika ukludni, telo je este take bolave ale v hlave sa vyjasni 🤷🏼‍♀️

denisa_deniska
28. okt 2024

@evkaap náladovosť, rýchlo ma vie naštvať úplna maličkosť, citlivosť, nutkanie meniť svoj život od základov 😂, a taktiež ma to chytí takmer po ovulácií hneď.. a z tých fyzických - mne sa to rôzne strieda, myslím, že som už mala všetky možné príznaky (bolesť prsníkov, krížov, brucha, atď, atď), ale najviac a najhoršie zvádam bolesť hlavy

beata_k
28. okt 2024

@evkaap Asi tak, zs boh ochranuj toho, kto sa mi postavil do cesty. Ja kvoli tomu uzivam HAK lebo to uz bolo na nevydrzanie jak pre mna, tak hlavne pre moju rodinu.