icon

Ako sa pripraviť na návštevu gynekológa po rokoch?

anna19620
6. okt 2024

Po niekoľkých rokoch idem ku gynekológovi
Mam z toho stres. Ako sa mam na to pripraviť? Som už stará 60+. Mam ešte dilemu ci sa oholiť alebo nie? Poraďte prosím. Ďakujem.

viestta
6. okt 2024

Pripravis sa tak ako si sa pripravovala vzdy. Umyt sa a pred vysetrenim vycurat. Ci sa oholis alebo nie je uplne jedno. Lekara zaujima ine ako tvoja spodna ofinka

gypsomilka
6. okt 2024

Neviem kolko si nebola ale nic sa tam nemeni. Prides kukne pokecate a letis domov. To ci sa oholis ci nie bude dr srdecne jedno asi.

gercakovci
6. okt 2024

@anna19620 dobrý večer, ja Vas chcem len povzbudiť aby ste určite išla. Moja mamina ma 70, nebola roky a keby nešla už by tu asi nebola. Ja sa pred prehliadkou vždy holim, cítim.sa tak lepšie...

la_dolce_vita
6. okt 2024

Tiez sa pripajam k povzbudeniu, treba chodit kazdy rok pravidelne! Na tomto si zakladam a tym padom, ze chodim pravidelne, nie je to stresujuce. Starsie zeny prehliadky zanedbavaju a moze sa im to vypomstit. Co sa tyka pripravy, hygiena je zaklad, nejake pekne saty a to holenie ako si zvyknuta, nie je to podstatne, vlastne ani tie saty, ale ja sa tak lepsie citim 🙂

pralinka25
6. okt 2024

ja odporucam viac suknu ako saty. pretoze ked pozera prsniky mozes byt dolu oblecena. nie je to taky blby pocit ze si len v gatkach alebo naha alebo v pancuskach.

zuzanka.zuzu
6. okt 2024

je úplne jedno či oholená si alebo nie, ak máš termín ráno tak ráno sprchu, ak ideš z práce tak určite buď vlhčené utierky (toho ja moc zástanca nie som) alebo fľašu so sosáčikom a na wcku sa trošku osprchuj zo spodu (niečo ako bidet) 😉 to je celé

la_dolce_vita
6. okt 2024

@pralinka25 dobry postreh!

pralinka25
6. okt 2024

@la_dolce_vita vlastna skusenost a poucenie 😀

kiki68
7. okt 2024

Vsak tak ako sa dobre citis. Gyndosovi je to jedno, skor Ty musis mat dobry pocit