Ako sa pripraviť na návštevu gynekológa po rokoch?
Po niekoľkých rokoch idem ku gynekológovi
Mam z toho stres. Ako sa mam na to pripraviť? Som už stará 60+. Mam ešte dilemu ci sa oholiť alebo nie? Poraďte prosím. Ďakujem.
Neviem kolko si nebola ale nic sa tam nemeni. Prides kukne pokecate a letis domov. To ci sa oholis ci nie bude dr srdecne jedno asi.
@anna19620 dobrý večer, ja Vas chcem len povzbudiť aby ste určite išla. Moja mamina ma 70, nebola roky a keby nešla už by tu asi nebola. Ja sa pred prehliadkou vždy holim, cítim.sa tak lepšie...
Tiez sa pripajam k povzbudeniu, treba chodit kazdy rok pravidelne! Na tomto si zakladam a tym padom, ze chodim pravidelne, nie je to stresujuce. Starsie zeny prehliadky zanedbavaju a moze sa im to vypomstit. Co sa tyka pripravy, hygiena je zaklad, nejake pekne saty a to holenie ako si zvyknuta, nie je to podstatne, vlastne ani tie saty, ale ja sa tak lepsie citim 🙂
ja odporucam viac suknu ako saty. pretoze ked pozera prsniky mozes byt dolu oblecena. nie je to taky blby pocit ze si len v gatkach alebo naha alebo v pancuskach.
je úplne jedno či oholená si alebo nie, ak máš termín ráno tak ráno sprchu, ak ideš z práce tak určite buď vlhčené utierky (toho ja moc zástanca nie som) alebo fľašu so sosáčikom a na wcku sa trošku osprchuj zo spodu (niečo ako bidet) 😉 to je celé
@pralinka25 dobry postreh!
@la_dolce_vita vlastna skusenost a poucenie 😀
Vsak tak ako sa dobre citis. Gyndosovi je to jedno, skor Ty musis mat dobry pocit

Pripravis sa tak ako si sa pripravovala vzdy. Umyt sa a pred vysetrenim vycurat. Ci sa oholis alebo nie je uplne jedno. Lekara zaujima ine ako tvoja spodna ofinka