icon

Ako sa rýchlo zbaviť vaginálnej mykózy?

13. máj 2026

Ahojte zienky trosku sa aj hanbim dostala som vaginalnu mykozu velmi to svrbi a stipe je mi to velmi neprijemne. Ja sa sprchujem každy deň neviem z coho som to dostala ach zajtra idem do lekarne co je najlepsie na to? Prijala by som skor nieco co zaberie do par dni aby som mala pokoj. A nejake babske domace recepty co by mi ulavilo teraz to svrbenie. ? :(

anonym_f242ec
13. máj 2026

@anonym_autor za mna je najlepšie ísť na gynekologiu a nech nastaví liečbu gynekológ, to mi vždy najlepšie zabralo. Ale naposledy keď som bola tehotná a cez víkend sa ml to objavilo tak mi dobre zabral Jenomazol krém.

zuzinka888
13. máj 2026

Krenov, gelov a cipiek je vela na vyber, no ak sa mykoza vracia treba preliecit u gynekologa- nie je za co sa hanbit- su to premnozene bakterie a kvasinky a nic to nehovory tvojej hygiene. Dobre dokaze ulavit sedavy kupel z hluchavky- bylina. Mne pomaha vynechat rafinovany cukor.

anonym_bec7fb
13. máj 2026

Jemazol mne zaberá, ale ako píšu hore najlepšie je ísť alebo zavolať stačí Gynekológovi on predpise buď masť alebo čapiky “antibiotické” lebo ak je to v takom štádiu zlom tak voľnopredajné nezaberie

kvietok1233
13. máj 2026

Skús Canesten tabletku čo je len jedna ak nepomôže smer gynekolog

anonym_f84d13
13. máj 2026

Určite ti odporúčam na doma rosalgin výplach a ísť na gynekológiu a hlavne zistiť príčinu a riešiť ju

gondyo
13. máj 2026

Sedací kúpel z rebríčka,do 2 litrov vody aspoň 2 - 3 hrste,nechať lúhovať 10min a precedené do vane,voda má byť teplá nie horúca

osky
13. máj 2026

Canesten krem pravidelne plus canesren vaginalnu tabletku.
Vyhxbaj sa sladkemu i tucnemu jedlu,prilis mnihym priloham-sacharifom.
Mozes to mat i z atb,ak si brala nedavno.
Urcite uzivat dake probiotika...ak to neprejde do 2-3 tt,urcite gynekolog.

simsalabim
Včera o 05:36

@anonym_autor vies isto, ze je to mykoza? Lebo statisticky castejsie su bakterialne zapaly. Ak sa ti da, skoc na gyndu. Ak nie, skus Canesten, ale ak nepomoze, navsteve dr sa nyvyhnes a cele to bude trvat dlhsie.

anonym_5f4dad
Včera o 06:34

Ten JEMAZOL (krém do pošvy, ľahko sa aplikuje a aspoň sa všade dostane), ako tu spomenuli, je dobrý. Mne ho gynekologička predpísala a ešte Fungicidin mastičku.

anonym_0f9a66
Včera o 08:39

Bieliema je super, stačí jedna kúra