Ako sa vyhnúť vysokým poplatkom u gynekológa?
Dobre ráno, som maximálne vytočená , chodím ku gynekológovi Smolíkovi do Ružinova a je tam ročný poplatok 120€ plus keď ste tehotná 299€ ak dobre viem… chodila som tam len na preventívnu raz do roka zaplatila 120€ a viac sme sa nevideli , potom som jeden rok vynechala a keď som išla tak recepčná vypýtala peniaze aj za ten predošlý rok ktorý som tam ani raz nebola čiže za jednu preventivku som zaplatila 240€ už to ma skoro piclo o zem vyhodené peniaze do kosa.
Od vtedy som tam nebola lebo som začala chodiť do CAR , jeden rok tam mám zase vynechaný , otehotnela som vďaka CAR a musím ísť o týždeň už k obvodnému čiže k Smolikovi , takze mi chcete povedať že budem platiť 120€ za vynechaný rok plus 299€ teraz za tehotenstvo čiže 420€ tam zaplatím budúci týždeň ?😔 to je strašné veď som na PN na rizikovom to je veľmi veľa peňazí , neviete či sa dá nejako tomu vyhnúť ? Ja by som aj prestúpila k inému doktorovi hoci kam ale oni ten poplatok budú aj tak pýtať a nepošlú moju kartu teda vyradenie novému lekárovi kým nezaplatím poplatky za 2 roky aj keď som tam nebola alebo neviete ako to prosím funguje ? Podľa mna aj keby odídem niekam inam aj tak sa nevyhnem tej platbe čiže tam asi rovno môžem aj ostať . Príde mi to šialené.
Skus zuzana durinova v raci, pred pol rokom este brala nove pacientky
Ja som od tohto pána doktora odišla hneď, ako z Probiosu v Ružovej doline prešiel pod KOCHa v Ružinove.
Fuha...ja som mala teraz specialne vyšetrenia na gynde bola som tam za dva mesiace trikrát a nechala som tam cca 300 eur ...takže ty si na tom ešte dobre moja...tiež mám na to nervy ale čo narobím v nemocnici by som musela čakať na termín asi dva mesiace
@autorka ako ti tu napísali, precitaj si zmluvu co tam majú napísané. Ako majú definovaný tento poplatok, t.j.za co ho platis, co ti majú za neho poskytovať. Lebo keď tam ideš co len 1x, služby mas poskytnutú. Pokial si tam ale nebola, je podľa mňa otázne, aby ti spätne ho dali doplatiť len tak za nic - predsa ti žiadnu službu neposkytli... Nie som ale pravnik. Preto závisí co mas v zmluve.
Ahoj,ano je to tak ako pises,mna to vytocilo ca. pred polrokom. V zmluve, kt podpisujes, je napisane ze rocny poplatok si povinna uhradit aj ked neprides na preventivku lebo je to "moznost vyuzivania nadstandardnych sluzieb". Zmluva je uzatvorena na dobu neurcitu, cize musis to zaplatit. Mozes sa s nimi skusit natahovat ale odporucam ti kontaktovat ich, vypovedat zmluvu a snazit sa dohod ut na uhrade mensej casti poplatku. Aj ked si nemyslim ze ti nieco odpustia.
Presne takto isto aj ka som chodila ku kochovi a tie len 1x za rok a výročný dátum som prepiskla a dali mi zaplatiť 2 roky. A až potom som odišla. Vyhodené peniaze.
Poplatok za Preventívnu u gynekológa? V živote som neplatila ani euro. Viem že sa mu niečo odvádza rovnako ako obvodnej a zubárke. Ako ste si tam v Ba zariadili tak máte. ;)
@trisha_r 😂 a madam je z lazov či kieho zapadakova? nevadí, hlavne že "vieš" že sa niečo odvádza zubárke 😉

ja som nedavno prestupila, p. Dr. Matus Chuda v Karlovke, berie aj nove aj tehotne. registracia 5 € plus znesitelne poplatky za navstevy.