Ako sa vyrovnať s diagnózou rakoviny prsníka?
Ahojte dievčatá.Mala ste alebo mate niektorá rakovinu prsníka??Ako ste sa s tým vyrovnali hlavne prvé dni?Ja som sa to dozvedela dnes a viacmenej som s tým vyrovnaná verím v to ze sa to dá do poriadku ale neviem co mam čakať ďalšie dni alebo týždne
Držím palce 🍀🍀🍀🍀 dnes ide liečba rýchlo vpred a s dobrými výsledkami tak veľa chuti do boja
@bullovabronislava čakaj lepšie dni, aj horšie dni v rámci liečby. Vždy si však spomeň na úspešne vyliečené pacientky a povedz si, že to je pre dobro veci. Možno budeš niekedy zúfalá a boľavá, neboj, časom bude lepšie. Dopraj sebe čas, komfort, oddych. Nič nie je teraz dôležité. Len ty a tvoje uzdravenie. Prajem všetko dobré ❣️
@bullovabronislava čakaj lepšie dni, aj horšie dni v rámci liečby. Vždy si však spomeň na úspešne vyliečené pacientky a povedz si, že to je pre dobro veci. Možno budeš niekedy zúfalá a boľavá, neboj, časom bude lepšie. Dopraj sebe čas, komfort, oddych. Nič nie je teraz dôležité. Len ty a tvoje uzdravenie. Prajem všetko dobré ❣️
@jamimo aj Vy ste si tým prešla?
@bullovabronislava 2 kamarátky a suseda tým prešli. Veľmi im pomohla podpora okolia, rešpektovanie ich stavu, priestoru na kľud a oddych, pomoc okolia. A pozitívne nastavenie mysle. Ja som mala iné onko ochorenie, nie prsník. Držìm palce!
@bullovabronislava cakaj lepsie dni a horsie dni
Mala som kolegynu, pocas liecby mala bolesti kosti, noh mala aj radio aj chemo, operovali ju tiez
Ale dala to bojovnicka
Po liecbe jej odislo koleno , takze musela ist na vymenu, je na ciastocnom invalidnom dochodku ale uz aj pracuje
Bolo to narocne, ze vela noci pre tie bolesti plakala ale dolezite je mat dobreho onkologa, jej doktorka sa snazila vyskladat jej liecbu tak aby sa to dalo zniest podla toho ako reagovala a postupne menila kombinacie a pod ale aj tak to bol zahul
Mala nejaky netypicky nador na danu oblast, bola 5mes po mamografii, ktora bola vtedy absolutne cista kontrolovali to opakovane a predsa

@bullovabronislava neporadím ale držím palce 🍀