icon

Ako sa zbavím genitálnych bradavíc?

21. feb 2026

Genitálne bradavice HPV
Ahojte už niekoľko rokov trpím týmito bradavicami
Absolvovala som kryoterapiu opakovane a aj chirurgicky zákrok
Rýchlo sa to vrátilo
Ženský mi nemá ako pomôcť
Neskôr to bolo pre mňa únavné a liečila som si to sama
Poradili mi kolodium Forte , nieje to na oblasť konečníka ale vyskúšala som
Pomáhalo to ale bola to aj veľká bolesť
Chcem zas začať chodiť na kožné , nebola som tam asi 5 rokov aktuálne
Tie výrastky mi znepríjemňujú život
Mám novú obvodnú teda chcem ísť aj k novej kožnej
Potrebujem výmenný lístok ? Nerada by som hneď novej lekárke ( obvodnej ) rozprávala čo mám za problém 😏
Prípadne skúsenosti na rýchlejšie odstránenie ? Asi zo 20 väčších kusov mám odhadom
Neviem koľko pýtajú kožné ale kryoterapia nestačila už vtedy a teraz už dupľom nebude
Ďakujem

anonym_e31eb3
21. feb 2026

@anonym_autor no hlavne si sa mala dať zaočkovať. Neviem či ti to teraz pomôže, a prečo si 5 rokov neriešila nič

stellarstar
21. feb 2026

Mne ju odstraňovali laserom, skúšala si posilniť imunitu?

autor
21. feb 2026
@anonym_e31eb3

@anonym_autor no hlavne si sa mala dať zaočkovať. Neviem či ti to teraz pomôže, a prečo si 5 rokov neriešila nič

@anonym_e31eb3 očkovanie nepomáha pýtala som sa to už dávno nie prvý lekár povedal že to je úplne zbytočne že vyhodené peniaze , pomohlo by to ešte pred vírusom

autor
21. feb 2026
@stellarstar

Mne ju odstraňovali laserom, skúšala si posilniť imunitu?

@stellarstar k imunológovi ma nikto poslať nechce a aj tie najlepšie veci z lekárne nezaberajú

stellarstar
21. feb 2026
@anonym_autor

@stellarstar k imunológovi ma nikto poslať nechce a aj tie najlepšie veci z lekárne nezaberajú

@anonym_autor mne zabral, obyčajné kozie kolostrum alebo tibetská huba

zdenka11081983
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_e31eb3 očkovanie nepomáha pýtala som sa to už dávno nie prvý lekár povedal že to je úplne zbytočne že vyhodené peniaze , pomohlo by to ešte pred vírusom

@anonym_autor očkovanie pomáha nechápem ako to môžeš povedať. A najmä keď máš toto roky. Čiže zaockuj sa a nech ti predpisu isoprinosine na dlho mesiace.

autor
21. feb 2026
@zdenka11081983

@anonym_autor očkovanie pomáha nechápem ako to môžeš povedať. A najmä keď máš toto roky. Čiže zaockuj sa a nech ti predpisu isoprinosine na dlho mesiace.

@zdenka11081983 lekári mi povedali že je to zbytočne a nič to nepomôže
Keby to bolo také super tak ma nechajú zaplatiť si to nie ?

autor
21. feb 2026
@stellarstar

@anonym_autor mne zabral, obyčajné kozie kolostrum alebo tibetská huba

@stellarstar ktoré konkrétne ?

stellarstar
21. feb 2026
@anonym_autor

@stellarstar ktoré konkrétne ?

@anonym_autor kozie kolostrum od capramilk a tibetská huba je na dlhú cestu, to musíš hubu zapracovať s mliekom

elz1920
21. feb 2026

Okrem posilnenia imunity pomáha aj nimbový olej.

anonym_20f765
21. feb 2026

@anonym_autor veď to vyrieš gynekologickým laserom napr. https://www.gynekologiapetrzalka.sk/laserove-od...

autor
21. feb 2026
@elz1920

Okrem posilnenia imunity pomáha aj nimbový olej.

@elz1920 priamo si ho aplikovať na miesto ? Neviete ako zaberá ?

autor
21. feb 2026
@anonym_20f765

@anonym_autor veď to vyrieš gynekologickým laserom napr. https://www.gynekologiapetrzalka.sk/laserove-od...

@anonym_20f765 ba mám ďaleko a bohvie aká cena je za cca 20 väčších kusov

anonym_20f765
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_20f765 ba mám ďaleko a bohvie aká cena je za cca 20 väčších kusov

@anonym_autor robia to aj inde a cena nie je taká tragická asi nikde. Vyjde ťa to asi toľko, čo pravidelné kupovanie nových a nových preparátov (okolo 50-100€)

elz1920
21. feb 2026
@anonym_autor

@elz1920 priamo si ho aplikovať na miesto ? Neviete ako zaberá ?

@anonym_autor namazať. Strašne to smrdí, ale mne pomohol. Treba si o tom niečo nájsť a prečítať. Ja som to použila cca 15 rokov dozadu.

anonym_5a3412
21. feb 2026

Bola si na termo deštrukcii? Tiež som mala masívny nález. Obnovili sa mi rýchlo 2, alw vraj s nimi ešte netreba nič robiť. O 2 týždne idem po 6 mesiacoch na kontrolu.

zdenka11081983
21. feb 2026
@anonym_autor

@zdenka11081983 lekári mi povedali že je to zbytočne a nič to nepomôže
Keby to bolo také super tak ma nechajú zaplatiť si to nie ?

@anonym_autor neviem co za lekar ti to povedal, ale je to tým pádom na hovno lekár. No tak bud roky s bradavicami. Potrebuješ podporiť imunitu. Bradavice sa vracajú, keď máš oslabenú imunitu, stres.. aj očkovanie, aj isoprinosine, aj hliva ustricová ti môžu pomôcť.

autor
21. feb 2026
@anonym_5a3412

Bola si na termo deštrukcii? Tiež som mala masívny nález. Obnovili sa mi rýchlo 2, alw vraj s nimi ešte netreba nič robiť. O 2 týždne idem po 6 mesiacoch na kontrolu.

@anonym_5a3412 nie nepoznám to , čo to je ?

autor
22. feb 2026
@zdenka11081983

@anonym_autor neviem co za lekar ti to povedal, ale je to tým pádom na hovno lekár. No tak bud roky s bradavicami. Potrebuješ podporiť imunitu. Bradavice sa vracajú, keď máš oslabenú imunitu, stres.. aj očkovanie, aj isoprinosine, aj hliva ustricová ti môžu pomôcť.

@zdenka11081983 lekár je viac ako dobrý , za to že mi nepcha veci ktoré nepomôžu je zlý ?
Hliva nepomohla nikdy

zdenka11081983
Autor odpoveď zmazal
anonym_d6c258
22. feb 2026
@anonym_autor

@zdenka11081983 lekár je viac ako dobrý , za to že mi nepcha veci ktoré nepomôžu je zlý ?
Hliva nepomohla nikdy

@anonym_autor
To sa povie second opinion, druhy nazor, mne jeden onkolog povedal ze som vyliecena z rakoviny, ale nastastie iny povedal ze niesom,. Si naivna ze nejdes na 100€ injekciu ale na barzjake homeopatika vyhadzujes stovky a to ti je jedno.