Ako sa zbaviť akné na zadku po štyridsiatke?
Prosím Vás,už cca od puberty mam akne,ale na zadku.Niekedy je to aspoň trochu lepšie,no väčšinou katastrofa.Zapalove ložiská.Stopy po akne atď.Neviem vo je to mat pekný hladký zadok.Mam po 40-tke.Aj som si prešla dietami-bez lepku,nepomohlo.Bez skadkosti-nepomohlo.Bez mlieka-nepomohlo.Tazke jedla som vyradila a stravovala sa naozaj zdravo-bez výsledku.
Cim si to dám do poriadku?
Ďakujem za každú radu.
@pribinak so všetkým by som išla,ale so zadkom nie.
Ake nosis nohavicky? Farebne umele by som vymenila za biele bavlnene. A potom vsetky kozmeticke pripravky na osetrovanie pleti by som zacala pouzivat aj na 🍑
Si myslíš že doktorka ešte nevidela vred na riti?
Ja som s tým mala problém v puberte. Pomohlo mi na to mydlo z lekárne, ale žiaľ si už nespomeniem aké 😔 Ale bolo to na odporúčanie kožnej a kľudne by som ťa posmelila, že v pohode na kožné aj s týmto. Nepučila som tam na ňu nejak holý zadok, v podstate som len trochu zhrnula rukou oblečenie, nič strašné.
Myslím si že človeka, ktorý si za povolanie vybral riešenie pupákov, vredov a iných neduhov nejaký zadok nepobúri. Tiež si nemyslím že by nejako lupou obzerali... odhalíš pár cm niekde na strane aby mal lekár obrázok a hotovo.
Tie domáce rady totižto moc nefungujú.... ako, môžu trocha pomôcť, ale ak ste už poskúšali a nič z toho, tak by bolo dobré skúsiť niečo lepšie. Trápiť sa stým tak dlho je fakt jak za trest...
Ale ešte teoreticky.... sadnúť si do hypermangánu...?
o co je zadok horsi ako povedzme laket? Vsak je to len kus tela, pre lekara vobec nic co by ho mohlo ohurit.
Ja som riesila podobny problem celu pubertu a nakoniec pomohlo jedine - vymena hajzeldosky
Dala som taku tu drevenu/drevotrieskovu a odvtedy po akne ani stopy
Jedina nevyhoda bola ze som komplet pokazila aesthetics na wcku 😂 ale stalo to za to 💪
Naj by bolo ist k dr, lebo to vobec nemusi byt akne. (Pozri napriklad na malassezia, ake pupaky sposobuje. A to je plesen, nie akne)
A co na to pouzivas? Na zadku je koza rovnaka ako vsade inde, takze skus skincare ako pri akne napriklad v dekolte.
Exfoliant, vycistit, aktivne nieco proti akne, hydratovat.
Ja by som skusila sirove mydlo 🙂 Je vyborne na zabitie pripadnych plesni, nieco antibakterialne, a ak nie si alregicka tak to stoji za to skusit.
To co je toto za odpoved?
Mne je ta normalne luto, z prispevku ide totalne zufalstvo a frustracia, so vsetkym by si isla ale s vyrazkami na zadku nie?! Doktorku tvoj zadok naozaj ale naozaj nezaujima..Tak sa trap sama doma s takym bodkovany. zadkom 🤷🏻♀️
Komu niet rady tomu niet pomoci
Evidentne je niekde vaznejsi problem ked sa s tym trapis taku dlhu dobu a so zadkom k doktorovi nepojdes- absurdne fakt
to nebude akne

Ísť na kožné?