Ako sa zbaviť mrlí bez návštevy doktora?
Ahojte,viete mi poradiť ako sa dokážem zbaviť mrlí,aby som nemusela ísť k doktorovi? Ďakujem za všetky rady
Najskor nijak. Nejaka sialena niekolkomesacna dieta bez sacharidov a s cesnakom, kurkumov a podobne. A stale s neistym vysledkom, lebo staci ze prezije jedna.
zavolaj lekarovi, ze potrebujes vermox lebo si si nasla mrle. predpise online tabletky a len ich vyberies v lekarmi, toto je najrychlejsie a najucinnejsie riesenie
@helena829 Kúp si v lekárni Vermophyt.
zavolaj lekarovi, ze potrebujes vermox lebo si si nasla mrle. predpise online tabletky a len ich vyberies v lekarmi, toto je najrychlejsie a najucinnejsie riesenie
Zabudni na parazitex vermophyt a podobne. Nic okrem liekov nepomoze, len sa budete zbytocne trapit. Ako pise @lucik194 , vacsinou staci telefonicky. A dajte si predpisat pre istotu pre celu domacnost, nech si to po mesiacoch nepredavate.
Tablety vermox. Robím zo zvieratami a dávam si ich po telefóne predpisovať preventívne každý rok
Vermox je overené. Aj nám deti nosili zo škôlky…
Nespekuluj. Normalne si daj predpisat lieky a nehazarduj so zdravim. vsetko treba oprat. Zentel je lepsi ako vermox
@helena829 kúp si kvapky taku malú fľaštičku Americký orech sa to asi volá...tu na MK som o tom nasla diskusiu...nič iné ani mne nepomohlo len to...vermox a takéto stoja viac a znova sa ti to vráti...a ten orech bol aj cenovo ale hlavne účinkom najlepší...ale po pár dňoch si to opakuj...Hľadaj gu v diskusiách niekde to bude...
@helena829 kúp si kvapky taku malú fľaštičku Americký orech sa to asi volá...tu na MK som o tom nasla diskusiu...nič iné ani mne nepomohlo len to...vermox a takéto stoja viac a znova sa ti to vráti...a ten orech bol aj cenovo ale hlavne účinkom najlepší...ale po pár dňoch si to opakuj...Hľadaj gu v diskusiách niekde to bude...
@anonym_84921a tak treba hlavne zlikvidovat aj vajicka mimo organizmus. Preto sa to vrati.
Ma osobnu skusenost, ze nic okrem liekov nezaberie. Niekolko mesiacov som sa trapila, tak nespekuluj a sup pre lieky. Maximalne bude chciet mini vzorku stolice..
@helena829 ved nemusis, zavolaj a posle ti e recept
Treba lieky, ale kazdy normalny dr predpise aj cez telefon. Vermox je najbeznejsi, ale su aj ine lieky. Treba dbat na zvysenu hygienu, kazde rano hned po zobudeni sa dobre umyt hlavne v oblasti konecnika, kde sa kladu vajicka... Vsetko vydezinfikovat, vyprat na 90 stupnoch. Prirodne produkty nepomozu, ak uz sa parazity zabyvali v traviacom trakte... Po vylieceni liekmi sa ale mozu pouzit, ako prevencia: napr. ParazytEx, cierny orech, tekvicove semiacka, olej z ciernej rasce je velmi ucinny.
A k tomu je dobre vediet, ze existuju vedecke clanky, v ktorych sa pise, ze B12 cyanokobalamin je ucinny pri liecbe, lebo ma inhibicny ucinok na rast parazitov. Okrem toho pisu, ze pri infekciach parazitmi sa zistilo, ze v sére je velmi nizka hladina zinku, magnezia a medi... mozno ze vhodnymi doplnkami stravy by sa dalo zabranit opakovanym infekciam.

@helena829 ahoj, bez lekára to asi nepôjde ..my sme volali nášmu dr a predpísal hneď tabletky a preventívne aj pre druhu dcéru..