icon

Ako sa zbaviť žravej nemoci pred menzesom?

22021987
4. mar 2024

Ženy ako sa zbaviť “žravej nemoce” pred menzesom ?

ariannazara
5. mar 2024

Nijak 😂 ja to mam tiež tak žeriem piate cez deviate. Sladké zo slanym k tomu kyslé jak mimo 🤣

milanemila
5. mar 2024

@22021987 neviem, ale rada si necham poradit, lebo akurat u mna prebieha uz druhy den 🙈 a sa smejem, lebo este aj moj muz chodi doma teraz, ze by si nieco dal 😂

zuzinka888
5. mar 2024

Pridaj do stravy viac zdravych tukov. Tuky ovplivnuju hormony v tele a menstruacia, ovulacia sposobuju velky hormonalny vykyv. A nemusis sa bat ze z nich priberies- lebo pocas tychto dni mas aj vacsi vydaj.

zuzanazu85
5. mar 2024

Tiež túto ,,nemoc" mávam a skombinujem aj nemožné dokopy 😁. To sa len telo pripravuje, zásobuje, doplňuje všetky možné vitamíny , tuky atď. a keď už príde ,,mrcha" už mi nič nechutí. Je to asi bežné u väčšiny žien 😏.

22021987
autor
5. mar 2024

No občas fakt nechapem co vsetko skombinujem. “Nezamestnavate” sa dakym cvicenim ale ja neviem niecim počas týchto dni?

ketrint
5. mar 2024

Tiež si rada nechám poradiť, lebo mám rovnaky problém a teda pokombinujem všetko so všetkým 🙏😅 moje naj je horčica s niečim sladkým, pokojne si jahody namacam do hočrcice alebo čokoládu. Za tým niečo kyslé, slané a pokračuje koliecko 🙈🙈🤣

22021987
autor
6. mar 2024

@ketrint ejha tak toto je teda riadna kombinácia .