Ako sa zbaviť žravej nemoci pred menzesom?
Ženy ako sa zbaviť “žravej nemoce” pred menzesom ?
@22021987 neviem, ale rada si necham poradit, lebo akurat u mna prebieha uz druhy den 🙈 a sa smejem, lebo este aj moj muz chodi doma teraz, ze by si nieco dal 😂
Pridaj do stravy viac zdravych tukov. Tuky ovplivnuju hormony v tele a menstruacia, ovulacia sposobuju velky hormonalny vykyv. A nemusis sa bat ze z nich priberies- lebo pocas tychto dni mas aj vacsi vydaj.
Tiež túto ,,nemoc" mávam a skombinujem aj nemožné dokopy 😁. To sa len telo pripravuje, zásobuje, doplňuje všetky možné vitamíny , tuky atď. a keď už príde ,,mrcha" už mi nič nechutí. Je to asi bežné u väčšiny žien 😏.
No občas fakt nechapem co vsetko skombinujem. “Nezamestnavate” sa dakym cvicenim ale ja neviem niecim počas týchto dni?
Tiež si rada nechám poradiť, lebo mám rovnaky problém a teda pokombinujem všetko so všetkým 🙏😅 moje naj je horčica s niečim sladkým, pokojne si jahody namacam do hočrcice alebo čokoládu. Za tým niečo kyslé, slané a pokračuje koliecko 🙈🙈🤣

Nijak 😂 ja to mam tiež tak žeriem piate cez deviate. Sladké zo slanym k tomu kyslé jak mimo 🤣