Ako si pomôcť pri genitálnom herpese?
ahojte, idem si po radu. s priateľom som mala styk minulý týždeň vo štvrtok, v nedeľu mi začala menstruacia a s ňou prišli dosť veľké bolesti - pálenie v oblasti pošvy. keďže mi menstruacia skončila včera, nemohla som to veľmi riešiť. a pomedzi to sa mi tam spravili vyrážky a všetky symptómy, ktoré som si čítala, sedia. on mal tak isto vyhodenú peru ale nespojila som si to s týmto ešte a teda on máva herpes na pere aj normálne.
avšak môj gynekológ ma zoberie najbližšie v utorok. dala som si na to acyclovir, je ešte niečo, čím by som to vedela stabilizovať alebo zlepšiť, kým sa dostanem na gynekológiu? ďakujem
@peta96321 nechat si vylizat susku od herpesoveho chlapca chce bud riadnu odvahu, alebo naivitu, ci nevzdelanie. Herpes mas uz navzdy a vyhodi sa kedykolvek znova, gratulujem... Anj nadrzany chlap si nenecha urobit oral od zeny, ktora ma vyhodeny herpes aktivny na ustach ... a to nevravim o tom, ze rozumny clovek ani len nebozkava niekoho kto ma aktivny herpes...
No nepoteším Ťa, toto sa Ti bude vracať - kolegyňa sa s tým trápi roky, teraz ma trochu pokoj po prechode. Navštív určite imunologa, prelieči Ťa Isoprinosine alebo Imunorom - mne to na herpes na pere zabralo, 5 rokov som nemala. A dobrý je sj kúpeľ v hypermangane, koloidne striebro viem, že kolegyňa používala tiež.
@egonsk a tento komentár bol na čo dobrý?
chod co najskor doktorovi, da ti antivirotika. a specialnu mast na to. ostat na marodke, vie sa to rozsirit a extremne boliet.
@peta96321 Akože ty si si sama od seba v pohode "naordinovala" antivirotikum hej? No to ma surovo poser.

@peta96321 no skús zovirax alebo čokoľvek na herpes z lekárne a tekutý púder a hlavne čo najviac to držať v suchu. Vlhkosť to zhoršuje. A plus niečo na podporu imunity. Určite žiadny sex najmenej 3-4 týždne, lebo to prenesieš naspäť na partnera, ale už sa mu to bude vyhadzovať nielen na pere, ale aj na penise.